promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kolumbia bosszút állt az RTL-en? Kínos baki történt a csatornán
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csatorna ennyit soha életében nem hibázott.

Voltak eddig is nehezebb időszakok, és az élet már csak ilyen: semmi sem működik soha zökkenőmentesen és tökéletesen. Viszont az eltelt hetekben, illetve hónapokban kicsit több negatív hullám jutott az RTL-nek, mint ami megszokott lenne.

Voltak az X-Faktor botrányok, amikor többek között az egyik Táborban résztvevő versenyző által buktak ki érdekes információk a műsorról, de az első élő show sem indult valami zökkenőmentesen: regisztráció és belépés után az RTL applikáción belül lehet szavazni a versenyzőkre, hogy éppen kit szeretnénk bent tartani. Igen ám, de az első élő show ideje alatt az applikáció nem működött, bármit csinált is az emberlánya-, vagy fia, a szavazás lehetetlennek tűnt. Ezt a hivatalos Facebook oldalukon kirakott bejegyzések alatt is jelezték a nézők, de mindhiába. A tehetségkutató ezekre azóta sem reagált semmit, sőt, úgy tettek, mintha mi sem történt volna.

Majd jött a Celeb vagyok, ments ki innen! botrány, Vadon Janival az élen és Sebetysén Balázzsal a háttérben, akik megaláztak egy 10 éves kolumbiai kisfiút, és figyelembe se vették a gyermekvédelmet, hogy mikor lehet egy gyermeket a TV-ben szerepeltetni. Sok híresség és hétköznapi emberek is felemelték a hangjukat emiatt, így a Médiahatóság már vizsgálja is az adott részt a műsorből. Viszont időzíteni tudni kell, és talán ez is háttérbe szorítja az egész történetet,

mivel a napokban Sebestyén Balázs házasságától hangos a sajtó: válni fog-e a feleségétől, vagy nem? Egyáltalán mi történhetett a nagy szerelemben?

Most pedig úgy tűnik, hogy újabb szerencsétlenség történt az adott kereskedelmi csatorna házatáján: november 3-án este kisebb zűr keletkezett, és az éppen futó adás egyik percről a másikra megszakadt. Hiába próbálták gyorsan helyrehozni a hibát bent a vezérlőben, nem sikerült: a kínosság miatt ekkor valószínűleg egy tartalékos anyagot akartak leadni, de az is leállt először.

Az RTL dolgozói azonban nem adták fel, és ez az anyag másodszori nekifutásnál már sikerült, így a nézők egy előre bekészített riportot láthattak Vadon Janiról és Sebestyén Balázsról. Amikor ez lement, minden visszatérhetett az eredeti kerékvágásba, mert csodák csodájára helyreállt a műsor.

A kolumbiaiak bosszúja?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás