promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián meghitt fotót osztott meg feleségéről, de van valami furcsa a képen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A celeb egy aranyos képet tett közé az alvó Mazsiról, de nagyon siethetett a posztolással, mert valami elkerülte a figyelmét. 

Berki Krisztiánéknál mindig pörög az élet. Ahogy azt mi is megírtuk, nemrég kirúgták a Life TV-től; majd elmentek feleségével, Mazsival a Maldív-szigetekre; kiderült, hogy első közös gyermeküket várják, aki kislány lesz, illetve előkerült a többéves „büntetőfékezős” ügye is, amely miatt letöltendő börtönbüntetést kért rá az ügyészség – bár ez utóbbi eset egy ideje áll, ugyanis a híresség közvetlenül nyaralás után, betegségre hivatkozva nem jelent meg a bíróságon.

Az elmúlt hetek őrülete óta a celeb pár visszavett kicsit a pörgős életmódjából, talán nekik is túl sok volt ez így egyszerre, ráadásul Mazsinak is a terhességre kell koncentrálnia, amely nyilvánvalóan kimerítő lehet a számára. 

Nemrég Berki egy aranyos képet tett közzé feleségéről, aki a celeb másik kapcsolatából származó kislányának, Natikának a szobájában alszik. Nincs ebben semmi különös, a terhesség kimerítő a női szervezet számára, ilyenkor több nyugalomra és pihenésre van szükség.

De van valami érdekes a képen. Te észreveszed, mi az?


Forrás: Instagram / berkikrisztian

Igen, Berki elkövetett egy elég csúnya helyesírási hibát a posztban. A világért sem akarunk „nyelvtannácinak” tűnni, ám ez olyan egetverően buta hiba, hogy egyszerűen képtelenség volt szó nélkül hagyni. 

Aki esetleg még mindig nem jött rá, hol a bibi, annak eláruljuk: a „szobáLYa” szó esetében, mivel a „szoba” szó ragozásáról van szó, a J semmiképpen sem lehet „elipszilonos” LY.

Mazsinak jó pihenést kívánunk! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás