promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nem titkolják tovább a magyar olimpikonok, mi volt a baj Párizsban: eddig nem beszéltek róla, de most kimondták az őszinte véleményüket

Nem titkolják tovább a magyar olimpikonok, mi volt a baj Párizsban: eddig nem beszéltek róla, de most kimondták az őszinte véleményüket

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

A magyar sportolók eddig hallgattak arról, mi volt a baj a párizsi olimpián, de most már ki merték mondani.

Véget ért a párizsi olimpia, és hát nem mondhatnánk, hogy ez volt a sporttörténelem legjobban megszervezett nyári olimpiája, hiszen botrány botrányt követett. Egyes versenyzőkkel kapcsolatban is problémák merültek fel, balhé volt a megnyitó ünnepség miatt, többen is lebetegedtek a megtisztított, de mégsem olyan tiszta Szajnában való fürdőzés után, illetve a sportolók közül többen a szállásukkal sem voltak megelégedve az olimpiai faluban. A magyar olimpikonok közül is volt, aki videón mutatta meg, milyen puritán körülmények között szállásolták el őket; Kapás Boglárka és férje, Telegdy Ádám még azt is megmutatta, hogy az ágyak valóban kartonpapírból voltak összehajtogatva.

Most, hogy véget ért az olimpia, már nyugodtan beszélhetnek arról, hogy milyennek is találták valójában a franciák sporteseményét. Nem is titkolják tovább, most őszintén elmondták, mi volt a baj Párizsban:

a magyar bajnok párbajtőr csapat tagjai a Sportal kamerája előtt mondták ki, amiről eddig nem beszéltek.

Az olimpikonok már aranyéremmel a nyakukban árulták el a riporternek, hogy milyenek is voltak azok az ágyak, amit annyi negatív kritika ért. Az egyik párbajtőrös például nagyon jól tudott aludni a kartonágyakon, de ennek az az oka, hogy ő alapból is jobban szereti a keményebb ágyakat. Éppen ezért ő nem is panaszkodott Franciaországban az ágyak minőségére, sokkal inkább az ételekkel volt problémája; azok valahogy nem tetszettek neki.

A csapat másik tagja pedig azt mondta, hogy a hiedelmekkel ellentétben majdnem minden tökéletes volt a szálláson; tisztában volt vele, hogy azért kaptak ilyen ágyakat, hogy az olimpia után gyorsan szét tudják szedni őket - hiszen mégiscsak több ezer ágyról beszélünk -, szóval neki sem okozott problémát, hogy ezeken aludjon. Azt elismerte, hogy valóban puritán szobák voltak, tehát minimális felszereltségűek, de nem is zavarta volna annyira, ha legalább klíma lett volna bennük.

Az ő véleménye szerint az volt a legnagyobb baj Párizsban, hogy nem volt klímával felszerelve egyikük szobája sem, ezért aztán sokszor elviselhetetlen volt a meleg. De ezen kívül mindent rendben talált.