promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A magyar olimpikonokat sokkoló látvány fogadta Párizsban a szállásukon, azonnal videót küldtek haza bizonyíték gyanánt

A magyar olimpikonokat sokkoló látvány fogadta Párizsban a szállásukon, azonnal videót küldtek haza bizonyíték gyanánt

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Mikor a magyar olimpikonok elfoglalták a szállásukat az olimpiai faluban, megdöbbentő látvány fogadta őket a szobájukban.

Már javában zajlik a 2024-es olimpia Párizsban, amire most is közösen utazott ki két kiváló úszónk, Kapás Boglárka és Telegdy Tamás. Szerencsésnek tartják magukat, hogy megadatott nekik, hogy bár harmadszor, de most először házaspárként menjenek ki az olimpiai játékokra.

Kapás Boglárka az NSO TV-nek a repülőtéren mondta el, hogy épp az indulásuk előtti napon gondolt arra, hogy nagyon ritka, hogy egy sportoló férj és feleség közösen megy bármilyen versenyre, nemhogy egy olimpiára - ráadásul háromra is egymás után. Bogi nagyon boldog emiatt, és Telegdy Ádám is hasonlóképpen érez ebben. A velük készített videóban felidézik, milyen volt, amikor először utaztak együtt olimpiára (akkor Rióba), és hogy ahhoz képest milyen most, hogy már férjként és feleségként teszik meg ezt az utat.

Nem mellesleg azért is különleges nekik most a párizsi olimpia, mert ez az utolsó alkalom, hogy közösen utazhatnak ki az ötkarikás játékokra.


Mikor a két magyar olimpikon megérkezett Párizsba, és elfoglalták a szállásukat az olimpiai faluban, elég sokkoló látvány fogadta őket a szobájukban. Azonnal videóra vették és hazaküldték bizonyíték gyanánt, mert ezt biztos nem hitte volna el nekik senki, ha egyszerűen elmesélték volna.

Merthogy a párizsi olimpiai faluban tényleg kartonpapírból vannak összehajtogatva az ágyak, Telegdy Ádám még meg is mutatja a videón, hogy hol vannak összeillesztve a darabkák.

Az úszó miközben mutogatja az ágyukat, mondja, hogy valóban olyan, mint egy nagy doboz, de egyébként a látszat csal, mert nagyon kényelmes. Van nekik rajta egy matrac is, aminek az egyik oldala keményebb, a másik pedig puhább, tehát mindenki azon az oldalán feküdhet, amit jobban preferál.

Ádám és Bogi azzal zárták a videójukat, hogy még nem matekozták ki, hogy legyen az ágyakkal, de rajta vannak az ügyön.