promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Olyasmit lehetett látni az olimpiára induló Milák Kristófon, ami az érte aggódókat is végre megnyugtathatja

Olyasmit lehetett látni az olimpiára induló Milák Kristófon, ami az érte aggódókat is végre megnyugtathatja

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Kérdéses volt, hogy egyáltalán ott lesz-e Párizsban, most végre kijelenthetjük, Milák Kristóf idén is megpróbálja maga mögé utasítani a világot!

A magyar sportolók számára is megkezdődtek az ötkarikás játékok, a 180 fős olimpiai csapat számára a következő hetek elképesztő kihívásokat tartogatnak, a nézőknek pedig legalább ugyanakkora izgalmakat.

Természetesen a mieink között is vannak igazi nagyágyúk, akik esélyesek az aranyéremre, az elvárások pedig ilyenkor csúcsosodnak ki, amit nem könnyű feldolgozni, és néha még a vérprofi sportolók is besokallnak ettől.

Milák Kristóf karrierje kapcsán rengeteg volt a kérdőjel az elmúlt hónapokban, az olimpiai, háromszoros világ-, nyolcszoros Európa-bajnok klasszis ugyanis hosszú ideig hanyagolta az edzéseket, ami miatt sokan attól féltek, Párizsra nem tud majd megfelelően felkészülni.

A 24 éves klasszis viszont rácáfolt az aggodalmakra, a saját tempójában, szépen-lassan visszatért a medencébe, és mostanra már ismét csúcsformában van. Milák Kristóf maga is elindult Párizsba, a Liszt Ferenc repülőtéren kapták lencsevégre, ahol a lehető legnagyobb lazasággal csekkolt be.

Egyáltalán nem látszott rajta sem idegesség, sem pedig izgalom, mintha nem is egy olimpiára indult volna, hanem csak egy nyaralásra. Valakivel távolról szót is váltott, majd széles mosolyt eresztett felé, ami végre azokat is meggyőzheti, hogy minden rendben van, akik eddig aggódtak érte.

Milák néhány nappal később utazott el az ötkarikás játékokra, mint társai, Sós Csaba, az úszóválogatott szövetségi kapitánya viszont mindenkit megnyugtatott: ez nem befolyásolja az olimpiai programját, itthoni körülmények között pedig kedvezőbb volt számára a felkészülés az utolsó napokban is.