promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: ő a legszexibb magyar olimpikon, ennyire dögös versenyzőt egyik ország sem tud rajtunk kívül felmutatni

Hivatalos: ő a legszexibb magyar olimpikon, ennyire dögös versenyzőt egyik ország sem tud rajtunk kívül felmutatni

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A 21 éves szépség minden ország szívét meghódította, férfiak millióinak miatta tapad a képernyőre a szeme.

Óriási érdeklődés övezi a tegnap elkezdődött Párizsi Olimpiát: alig volt időnk felocsúdni az Európa Bajnokság után, ahol egy emberként szurkoltunk a Szoboszlai Dominik által vezetett magyar válogatottnak, most ismét drukkolhatunk országunk sportolóiért. Jelenleg rekordszámú sportolóval képviseltetjük magunkat a versenyen: összesen 180 sportolót küldtünk Párizsba, akik 106 versenyszámban fogják összemérni a tudásukat 21 sportágból.

A kiküldött olimpikonok sportteljesítménye vitathatatlan, mindannyiuk mögött kemény, nehéz, felkészülésekkel és edzésekkel teli évek állnak és értelemszerűen arra vágynak, hogy ezt a hihetetlenerőfeszítést díjazzák, hogy mindenki erre emlékezzen és a nevüket hallva elismerően csettintsen. Nem lehet azonban elmenni amellett, hogy vannak bizony olyan hölgyek az olimpián, akik más kvalitásukkal is kiemelkednek a mezőnyből.

Ilyen Szűcs Luca is, a 21 éves sportoló, aki vívásban fogja megcsillogtatni a tehetségét. Egész Magyarország tűkön ülve várja, hogyan teljesít majd a vívózseniként ismert fiatal, aki a közösségi médiában is kifejezetten aktív.

Luca gyakran posztol a mindennapjairól és az edzéseit is szívesen dokumentálja, az olimpia előtt például a Balatonnál volt edzőtáborban, ahol szintén lőtt néhány nagyon jól sikerült fotót.

Szűcs Luca sok már kortársához hasonlóan érdeklődik a divat iránt, öltözködése hihetetlenül nőies és valami olyan különleges elegancia és tartás árad belőle, amely kifejezetten ritka. Vélhetően az önbizalma teljesen a helyén van, sugárzik, a sport, az akarterő és az elhivatottság pedig olyan személyiséget kölcsönöz neki, ami miatt emberileg is követendő példa, mi pedig nagyon szurkolunk, hogy éremmel térhessen haza.

A dögös fotókat a fiatal sportolólányról ide kattintva lehet megtekinteni, minden porcikája tökéletes: