promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milák Kristóf színt vallott: „Sokszor érzem azt, hogy nincsen hitem”
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Milák Kristóf a nehézségeiről vallott, miután megkapta "Az Év férfi sportolója" díjat.

Január 9-én, hétfőn a Magyar Állami Operaházban rendezték meg az M4 Sport - Az Év sportolója gálát, ahol Milák Kristóf olimpiai, háromszoros világ-, hatszoros Európa- és háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszó vehette át "Az Év férfi sportolójának" járó elismerést.

Kristóf a Promotions kamerája előtt beszélt arról, hogy milyen akadályokat kellett leküzdenie az elmúlt években.

„Az elmúlt három év nehézségei úgy gondolom nem csak a sportra voltak hatással, hanem a magánéletre és a közéletre is. Ott is elég nagy nehézségekkel járt akár a mindennapi megélés, és a munkának az elvégzése. Ez nyilván rám is hatással volt. (...) Annak örülök igazából, hogy ahogy mi csináltuk, vagy amit mi csináltunk ezzel a kis csapattal, ezzel a sportközösséggel, hogy tényleg bármilyen akadály volt, azon túl tudtunk lendülni - legyen az covid, legyen az egy háború, legyen az egy energiaválság. Arra vagyok igazán a legbüszkébb, hogy ez a magyar sportot nem tudja megakadályozni abban, hogy sikeres maradjon és sikeres legyen”

Milák Kristóf sokszor érzi azt, hogy nincsen hite, hogy nem tudja megélni a mának a szépségét. Elmondása szerint ezzel nagyon sokszor küzd, és tudja, hogy ez gyakran látszik is rajta. Úgy véli, ezt a fajta hiányosságát még formálnia kell magában, és amint megtalálja a hitet és a motivációt a mindennapokra, akkor fogja majd azt mondani, hogy megállíthatatlan lesz.

Az Év férfi sportolója díjjal kitüntetett úszó előtt számos verseny áll, de most "szép csendben elvonul", és készül a jövőbeni megmérettetésekre.

A Milák Kristóffal készült interjúnkat alább nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás