promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az aranyérmes Milák Kristóf dühösen küldött el egy újságírót a fenébe
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Milák Kristóf úgy érezte, hogy nagyon nem volt helyén a kérdés, amit feltettek neki.

Nem bánta meg, aki úgy döntött, hogy már hajnalban leül egy kis olimpiát nézni, mivel Milák Kristóf nyerte a tokiói olimpia 200 méteres pillangóúszás döntőjét. A világ- és háromszoros Európa-bajnok úszónak most már megvan az olimpiai aranyérem is.

A medencében volt egy másik magyar is, Kenderesi Tamás, aki negyedik helyen futott be. Kenderesi nagyon kevéssel maradt le a harmadik helyről, és bizony szép lett volna két magyart a dobogón látni.

 [[vid1]]

Milák a sajtótájékoztatón elmondta, hogy meg szerette volna dönteni az egyéni legjobbját, ezért volt kicsit csalódott az úszás után.

Egy külföldi újságíró aztán arra volt kíváncsi, hogy milyen úgy a medencében lenni, hogy az ellenfeleknek esélye nincsen. Erre a friss aranyérmes dühösen reagált:

„Ha én tiszteletet tudok adni a versenytársaimnak, akkor legalább kaphatnának ők is egy méltóságteljesebb kérdést annál, hogy milyen érzés, hogy esélyetek sem volt rá? Milyen érzés csak a második helyért úszni? Engem kicsit bosszant, hogy az ellenfeleimnek nem lehet feltenni egy méltóságteljes kérdést”

- idézte Kristófot az Origo sport rovata.

Milák a magyar olimpiai csapat második aranyát nyerte a japán fővárosban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás