promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered a DC szuperhősök filmjeit egyetlen képkockáról?
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szereted Batmant, Supermant és Wonder Womant? Akkor ezt a kvízt imádni fogod.

A Marvel és a DC mindig is hatalmas riválisnak számított, de a képregényrajongók mindkettőt imádják. Mostanra a mozirajongók is biztosan odavannak mindkét stúdióért, hiszen az utóbbi években, évtizedekben sorra jöttek a remek szuperhősös filmek, amik teljesen letarolták a közönséget, az emberek egyszerűen imádják őket – legalábbis a mozis bevételi adatok alapján biztosan, hiszen rengeteg pénzt termelnek.

A DC Zack Snyder-féle moziverzuma sajnos széthullott, így most az a James Gunn vette kezelésbe az egész stúdiót, akinek a Marvel-féle A galaxis őrzői-trilógiát is köszönhetjük, szóval jó kezekben vannak a dolgok, de nem minden rajongónak tetszik, hogy újrakezdik az egészet, és egy teljesen új univerzumot építenek – a héten bemutatott Flash - A Villám című alkotás az egyik utolsó film a régi korszakból.

A magyarok nagyon szeretik a DC filmeket, nálunk szinte az összes hatalmas sikert aratott – már csak az a kérdés, hogy vajon meg tudod mondani mindössze egyetlen kép alapján, hogy melyikről is van szó?

Aki szeretné tesztelni a DC filmes tudását, az most megteheti, ugyanis ez az izgalmas, képes kvíz tökéletes arra, hogy mindenki megmutassa, mennyire is szereti ezeket a látványos szuperhősös alkotásokat:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás