promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Képkvíz: felismered Christian Bale filmjeit egyetlen képkockáról? Imádnod kell a jó filmeket, hogy összejöjjön a 10/10!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Christian Bale rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Az Oscar-díjas Christian Bale sokak szerint minden idők egyik legjobb színésze, aki ráadásul még attól sem riad vissza, hogy egy szerep kedvéért teljesen átalakítsa a testét. Hol félelmetes fogyáson ment keresztül, hol sokkolóan sok kilót szedett fel, hogy a lehető legjobban meg tudja testesíteni a karaktert, szóval ő egy rendkívül bátor színész – bár elmondása szerint annyira megterhelték őt ezek az átalakulások, hogy már nem igazán vállalna ilyesmit ennyi idősen.

Christian Bale szinte minden műfajban bizonyította/bizonyítja a tehetségét, volt már képregényhős is, és szinte az összes nagyobb rendezővel együtt dolgozott már az utóbbi évtizedekben. A világsztár jelenleg 49 éves, folyamatosan dolgozik, és sorra hozza nekünk a jobbnál jobb filmeket – Magyarországon is rengetegen imádják őt, sokak kedvenc színészéről van szó, ami teljesen érthető.

Már csak az a kérdés, hogy vajon meg tudod mondani egyetlen képkocka alapján, hogy melyik Christian Bale filmről van szó?

Nem lesz egyszerű dolgod, igazi Christian Bale rajongónak kell lenned, hogy mind a 10 kérdésre helyes választ tudj adni – sok sikert kívánunk:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás