promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered Vin Diesel filmjeit egyetlen képkockáról? Igazán szeretned kell a családot a 10/10-hez
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vin Diesel rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

A pályafutása kezdetén alig kapott szerepeket Hollywoodban Vin Diesel, mivel sok castingos úgy érezte, hogy nem illik sehová. Végül addig nyomult, amíg meg nem kapta a nagy lehetőségeket, és sikerült felküzdenie magát a csúcsra a Halálos iramban-szériával, ami már több milliárd dollárt termelt a mozikban, és minden idők egyik legsikeresebb filmsorozatának számít.

Vin Diesel egy igazán népszerű figura, aki nemcsak a filmjeiben, hanem a való életben is azt vallja, hogy a család ez első és legfontosabb. Vannak, akik ezért rendszeresen kigúnyolják őt, hiszen a Halálos iramban-szériában annyiszor elhangzik ez, hogy csak na, de a színészt nem érdeklik a negatív kommentek, mivel az ő életében első a szeretet – nem hiába rajonganak érte Magyarországon is ilyen sokan.

Rengeteg nagy sikerű filmben szerepelt már eddig Vin Diesel, de vajon képes vagy megmondani mindössze egyetlen képkocka alapján, hogy melyik alkotásáról van szó?

Most próbára tehetik magukat Vin Diesel rajongói ezzel az izgalmas képes kvízzel, amiben összesen 10 kép esetében kell megmondani, hogy a világsztár melyik filmjét ábrázolják – nem lesz egyszerű a 10/10, előre szólunk:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás