promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered Dwayne Johnson filmjeit egyetlen képkockáról? Igazi rajongónak kell lenned a 10/10-hez!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Dwayne Johnsont annak idején pankrátorként ismerte meg a világ, mikor még The Rock néven tevékenykedett. Az évek alatt szép lassan mozisztár lett belőle, manapság pedig Hollywood egyik legjövedelmezőbb színészének számít, aki tavaly még saját szuperhősös filmet is hozott nekünk – és ugyan a Black Adam nem lett gigasiker, így is rengeteg pénzt hozott, és a közönség is szerette.

Dwayne Johnson rengeteg műfajban bizonyított már, de mindig azokban a filmekben a legjobb, amikben van egy csomó akciójelenet, és közben poénkodhat egy kicsit. Mivel az eddigi munkái zömében ilyenek voltak, így Magyarországon is rengetegen megkedvelték őt, hiszen mindig hozza azt a szintet, amivel képes szórakoztatni minket – de ennél többet ne nagyon várjunk a filmjeitől.

Már csak az a kérdés, hogy vajon meg tudod mondani egyetlen képkocka alapján, hogy melyik Dwayne Johnson filmről van szó?

Nem lesz egyszerű dolgod, de ha igazi Dwayne Johnson rajongó vagy, akkor mennie kell – sok sikert ehhez az izgalmas, képes kvízhez:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás