promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: csak az igazán családcentrikus magyarok képesek 10/10-re - bevállalod?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha nálad is család az első, akkor ezt a kvízt neked találták ki!

Ezúttal egy olyan kvízt hoztunk nektek, ami összemossa a filmeket és a családot, és melyik film lehet családcentrikusabb, mint a Halálos iramban-széria? Mivel május 18-án mutatják be a magyarországi mozikban a világhírű akciófilmsorozat 10. részét, úgy döntöttünk, hogy ezekből a filmekből készítünk egy kvízt.

Ezzel a teszttel méltó módon felkészíthetitek magatok Vin Dieselék újabb akciódömpingjére, egyúttal kicsit feleleveníthetitek az ismereteiteket, megtudhatjátok, mennyire emlékeztek még az előző részekre.

A Halálos iramban 10. része állítólag végre visszatalált önmagához, és ismét sikerült egy olyan szórakoztató akciófilmet csinálni, ami ugyancsak fittyet hány a fizika törvényeire, de legalább nem olyan bugyuta és ellentmondásos, mint a 9. epizód. Ebben a részben Jason Momoa száll szembe a családdal, és ha hihetünk a rendezőnek, akkor ezt a kalandot nem mindenki fogja túlélni.

Dom Toretto és családja számos lehetetlennek tűnő küldetésben bizonyult ravaszabbnak, higgadtabbnak és gyorsabbnak minden útjukba kerülő ellenségnél. Most minden eddiginél halálosabb veszéllyel kell szembenézniük: a múlt árnyékából rettenetes fenyegetés bújik elő, melyet a vérbosszú táplál, és az illető el van szánva arra, hogy szétzúzza ezt a családot, és örökre tönkretegyen mindent - és mindenkit - akit Dom szeret.

2011-ben, az Ötödik sebességben Dom és csapata elkapta az aljas brazil drogbárót, Hernan Reyest, és lefejezte a birodalmát egy hídon, Rio De Janeiróban. Ám azt nem tudták, hogy Reyes fia, Dante szemtanúja volt az egésznek, és az elmúlt 12 évet azzal töltötte, hogy tervet szőtt Dom kegyetlen megleckéztetésére. Dante ármánya szétszórja Dom családját a világ különböző pontjaira, Los Angelestől a római katakombákig, Brazíliától Londonig, Portugáliától az Antarktiszig. Új szövetségek köttetnek, és régi ellenségek bukkannak fel újra. Ám minden megváltozik, amikor Dom rájön, hogy nyolcéves fia Dante bosszújának végső célpontja.

A Halálos iramban 10. tehát egy izgalmas bosszúsztori lesz, ám mielőtt rohannátok a moziba megnézni, töltsétek ki a kvízt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás