promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Judit lefőzte az Avatar csodatestű bombázóját, Sophie Marceau felismerhetetlenné öregedett, Törőcsik Mari egyetlen lánya évekig titkolózott - ezek voltak a hét legolvasottabb hírei
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Múlt héten milyen cikkek is lettek volna a legolvasottabbak, ha nem a húsvéttal kapcsolatos írások, Varga Judittól Sophie Marceau-ig.

Húsvét hétfőn az utolsó pillanatban mindenki humoros, szellemes locsolóverset keresett, aki nem készült fel időben. Idén pedig a politika világában is annyi izgalom történt, hogy az megihlette az internet népét. Piros tojás fehér nyuszi locsolásért jár egy puszi - felejtsük el az ilyen, és ehhez hasonló klasszikus locsólóverseket, húsvéti mondókákat,cikkünkben bemutattuk a legextrémebb aktuális humorverseket, amiket elsősorban Varga Judit ihletett a Hajdú Péternek adott interjúja után:

James Cameron nagyot álmodott, a végeredmény pedig az Avatar-filmszéria lett, amelynek már úton is van a harmadik része. A roppant népszerű Avatar filmekben ugyebár a főszereplő navi-kat is emberek alakítják, a szakemberek a caption-motion technológia segítségével varázsolnak belőlük Naviikat, ezért sokan nem is feltétlenül tudják, hogy milyen színészek alakítanak egy-egy karaktert:

Törőcsik Mari elárulta, hogy miután megszületett a lánya, mindenképpen azt szerette volna, hogy falun is éljen, így még abban az évben megvették az azóta elhíresült velemi házat a falu közepén. Ezek után azonban sokáig kellett titkolnia Törőcsik egyetlen lányának, hogy ki is neki valójában a népszerű énekesnő:

Tűkön ülve várta a világ, hogy a hagyományőrző- és tisztelő, formalitásokat teljes mértékben betartó brit királyi család a közelmúltban rájuk szakadó nehézségek mellett hogyan fogja megünnepelni a Húsvétot. Ebből a cikkünkből kiderül, hogy végül hogyan döntöttek:

A franciák kedvenc színésznője, Sophie Marceau mindössze 14 éves volt, mikor az egyik barátnője elmondta neki, hogy egy francia rendező szereplőt keres a filmjéhez. Jelentkezett is a castingra, és meg is kapta a Házibuli főszerepét, amit olyan sikerfilmek követtek, mint az épp az ünnepek miatt aktuális Kellemes húsvéti ünnepeket! a közelmúltban elhuny Jean-Paul Belmondoval. Ennek apropóján emlékeztünk meg a filmről, és a gyönyörű színésznőről is, aki a 60 felé közelítve is bomba formában van:

A kormány most áprilisban terjesztheti be az új javaslatcsomagot, ami a legkisebb keresetűek biztos megélhetését célozza. A helyzet mégsem annyira rózsás, mint amennyire elsőre hallatszik, a hét egyik legolvasottabb cikkéből kiderül, hogy miért is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás