promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bámulatos testű csodanő az Avatar-filmek kék navija, így néz ki a való életben
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan nem tudják, hogy korunk melyik híres színésznője bújik a gyönyörű na'vi bőrébe, pedig, ha tudnák.

James Cameron nagyot álmodott, a végeredmény pedig az Avatar-filmszéria lett, amelynek már nemsokára érkezik is a harmadik része. Az Avatar-univerzum pedig egy csapásra egy kicsiny sziget lett nagyon sok ember számára, akik egy kicsit a fantasy világába menekülnek.

A rendező látványos alkotása, az Avatar, 2009-ben debütált a mozikban, azonnal óriási bevételt generálva világszerte, beleértve Magyarországot is, ahol szintén hatalmas rajongótábor gyűlt az alkotás köré. A film fenomenális látványvilágával lenyűgöző siker lett, egy varázslatos utazás egy elképesztően szép világba. A sorozat második része, az Avatar: A víz útja is nagy sikert generált. A történet Pandora bolygóján folytatódott, ahol Neytiri és Sully új kihívásokkal nézett szembe, és megismerhettük a planéta többi lakóját is, a világ tehát elkezdett bővülni

Érdekesség, amelyről bizony nagyon sokan nem tudnak még a mai napig, hogy Neytiri karakterét Zoe Saldana alakítja, aki a Marvel-filmekből lehet ismerős nagyon sok rajongó számára, hiszen abban a világban a Galaxis őrzői-filmek és a Bosszúállók-mozik Gamora karaktereként is ismert. Saldana többek között a legújabb Star Trek-filmekben, illetve a Karib-tenger kalózai 2013-as epizódjában is szerepelt.

Legutóbb pedig a Skyshowtime egyik kém-thrillerében láthattuk őt, a Special Ops: Lioness első évadában játszotta a szigorú katonát.

Sokan ismerik, hiszen egy világsztárról van szó, ám hol kék, hol pedig zöld maszk mögött láthatjuk csak a filmekben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás