promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friss fotó, felismerhetetlen az 57 éves Sophie Marceau, egyáltalán nem hasonlít már a Kellemes húsvéti ünnepeket könnyűvérű csajszijára
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesen felismerhetetlenné vált a meztelenkedő francia világsztár.

A franciák kedvenc színésznője, Sophie Marceau mindössze14 éves volt, mikor az egyik barátnője elmondta neki, hogy egy francia rendező szereplőt keres a filmjéhez. Jelentkezett is a castingra, és meg is kapta a Házibuli főszerepét, ami azonnal meghozta neki az áttörést. Sophie Marceau már az első jelenetével meghódította a nézők szívét, és a franciák első számú üdvöskéje lett. Olyannyira szerették a Házibuli-ban, hogy később a film folytatásait már kifejezetten rá írták.

Ezt követően kötött szerződést a Gaumont Stúdióval, de ezt a döntését hamar megbánta. Elmondása szerint úgy bántak ott vele, mint egy kedves kis háziállattal, és folyton megmondták neki, hogy mit csináljon. Ebből a kellemetlen helyzetből végül úgy tudott kimenekülni, hogy kölcsönt vett fel és egymillió francia frankért visszavásárolta a szabadságát.

A 90-es években Hollywood felé vette az irányt: szerepelt Mel Gibson A rettenthetetlen című filmjében, majd A világ nem elég című James Bond-produkcióban vállalt szerepet Pierce Brosnan oldalán. Mint köztudott, Sophie Marceau több filmjében is vállalt meztelenkedős jelenetet, de érdekes, hogy egy hollywoodi produkcióban sem akart vetkőzni.

Miután visszatért Franciaországba, megcsinálta a Belphégor - A Louvre fantomját, amiben újabb vetkőzős jelenetben láthattuk; és sokáig úgy tűnt, az volt az utolsó. 55 évesen aztán ismét bevállalta, hogy kamerák előtt pucérkodik, mégpedig az I love America-ban.


Világhír ide, meztelenkedés oda, Sophie Marceau-nak nincsenek allűrjei. Mindennél többre becsüli az egyszerűséget és a természetességet. Sok más színésznővel ellentétben nem gyűjt drága ékszereket vagy ruhákat, és egyetlen plasztikai beavatkozása sem volt, és nem is lesz soha.

A francia színésznő 17 éves volt, mikor együtt játszott Jean-Paul Belmondóval a Kellemes húsvéti ünnepek!-ben; természetesen ebben is volt félpucér jelenete. Azóta viszont eltelt pontosan 40 év, Sophie Marceau pedig nem is emlékeztet már a könnyűvérű kis Julie-re; jócskán megváltozott az idősödő világsztár.

Íme néhány friss fotó róla:

(Fotók: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás