promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemzetünk fővárosát csúnyán elrontották egy térképen, Sebestyén Balázs műsora lekerül a képernyőről, miközben hazánk fiáról suttognak az angolok
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar embereket ezen a héten egy hibás térkép tartotta a leginkább lázban, de az is sokakat érdekelt, hogy mit mondott rólunk Gerard Depardieu, hogy mit mondtak Szoboszlai Dominikről Liverpoolban, vagy hogy miért távozik Sebestyén Balázs műsora.

Ahhoz már hozzászoktunk, hogy a Szulejmán című török sorozat tele van minket érintő pontatlanságokkal és csúsztatásokkal, de arra kevesen számítottak, hogy egy kifejezetten térképekre szakosodott oldal vét akkora hibát, mint az Anline Maps Blog. A hibás videó alatt csak úgy záporoztak a hozzászólások, amik arra hívják fel a figyelmet, hogy az animátorok milyen óriási hibát vétettek egy olyan térkép esetében, ami az Oszmán Birodalomról készült.

Gerard Depardieu 11 éve Magyarországon járt, és mondott rólunk valamit. Kiszúrtuk az interjúrészletet, amit az Asterix és Obelixkapcsán adott, aztán utánajártunk, hogy mit mondott még Magyarországról és a magyarokról a híres francia filmsztár, aki az utóbbi időkben sajnos már más jellegű hírekkel szokott bekerülni a hírekbe. Kiderült, hogy elég sokszor nyilatkozott már rólunk, ráadásul nem is akármilyeneket.

A LadBible jóvoltából egy háborzongató barlangról került elő egy felvétel, ahova rögtön lemerészkedtek a kalandvágyó felfedezők. A közösségi média egyes oldalain elképesztően rejtélyes videókat lehet találni, amelyek elvisznek minket olyan világokba, ahová nem tudnánk bejutni magunktól sokszor a távolság miatt, ezeket a felvételeket pedig a legtöbbször a Facebook-ra vagy a Youtube-ra töltik fel. Ezek az úgynevezett urbex-videók pedig óriási népszerűségnek örvendenek, néha misztikus történetek is kapcsolódnak az elhagyatott helyekhez. 

Ha rólunk szól egy hír, az rögtön sokkal érdekesebb, hiszen ez már a harmadik olyan cikk a hét legolvasottabb híreinek listáján, ami magyarságunkkal kapcsolatos. Ahhoz már hozzászoktunk, hogy ha Európában utazunk, nem igazán találkozunk olyan nyelvrokonnal, akinek a beszédéből bármit is értenénk, de ha esetleg Szibériában utazgatnánk, nagy meglepetés is érhet minket.

Szoboszlai lassan Tóth Gabi nyomába ér, már ami az érdeklődés mértékét illeti, ez már sorozatban a sokadik hét, mikor ő is képviselteti magát a listánkon. Ezúttal Angliában érte óriási megtiszteltetés a válogatott labdarugót. Szinte hihetetlen, hogy micsoda dicséreteket kap a fiatal magyar az angol sajtóban, amióta a világ egyik leghíresebb és legeredményesebb klubjához, a Liverpool FC-hez igazolt. 

Ahogy az bebizonyosodott, a Nyerő Páros egyik játékosa tényleg elszólta magát a műsor következő kiesőjét illetően, máris érkezett a bejelentés, hogy a Nyerő Páros távozik a képernyőről. Sebestyén Balázs műsora október 30-tól a Házasodna a gazda legújabb évadának adja át a helyét, amire vlójában mindenki számított.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás