promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő dolgot suttognak Liverpoolban Szoboszlai Dominikról, ez már nyílt titok - újabb szenzációs dicséret érte a fiatal játékost Angliában
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriás megtiszteltetés érte a magyar labdarúgót újra Angliában.

Szinte hihetetlen, hogy micsoda dicséreteket kap a fiatal magyar az angol sajtóban, amióta a világ egyik leghíresebb és legeredményesebb klubjához, a Liverpool FC-hez igazolt. A Vörösök a nyáron igazán nem fogták vissza a költekezést, hiszen a tavalyi kvázi rosszabb szezon után Jürgen Klopp együttese kicsit győzelmi kényszerben van. A Vörösök hosszú idő után lettek újra bajnokok a nagyszerű német vezetőedző vezérletével, ám utána már "csak" ötödik helyre futotta az angol bajnokságban,

ami azt jelentette, hogy a Bajnokok Ligájában ebben a szezonban nem lesznek ott a liverpooli pirosak.

Ám alaposan megerősített csapattal vágtak neki az új szezonnak, és bombaként robban még korábban a hír, hogy Szoboszlai is oda igazol, a szezon pedig annak ellenére, hogy Klopp mester türelmet kért az újakkal kapcsolatban, úgy indult, hogy Szoboszlai elképesztő bombagólokat szerzett, jó néhány statisztikában ő a legjobb a Liverpoolban, miközben a meccseken is rengetegszer kiváló értékelést kap. A Liverpool legszebb találatai is mind az ő nevéhez kötődnek ebben a szezonban.

Szoboszlai nagyon belekezdett, miközben a válogatottban is veretlen még csapatkapitányként, és az Eb már tényleg csak egy nagyon apró karnyújtásra van a magyaroktól. Korábban Szoboszlait nevezték már a csapat Rolls Royce-kának, és a Liverpool talizmánjának, miközben az ő nevébel ellátott mezből kel el  a legtöbb a Liverpool-shopjából, most pedig a Liverpool.com arról ír, hogy egyértelműen ő Klopp "mester" kedvence, és ez már nyílt titok. Benne láthatja a német a jövendő játékmesterét, és erre a statisztikák rá is erősítenek.

Kiemelik egy műsor alapján, hogy Szoboszlai elképesztően sok labdát szerez a középpályán, amellyel lehetősége nyílik a csapatnak fordítani az esélyeken a pályán, támadásba lendülni, és ez nagyon fontos ütőkártyája a Liverpoolnak és Klopp mesternek ebben a szezonban.

Íme a Szoboszlairól írt egyik dal, amit gyakran skandálnak a szurkolók:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás