promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan videó terjed a magyar-szerb meccsről, amit nem láthattál a tévében, sem a stadionban
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így még biztos nem láttad a magyar-szerb meccset.

A magyar válogatott hatalmas előrelépést tett annak érdekében, hogy kijussanak a jövő évi Európa-bajnokságra. Az eb-selejtező szombati mérkőzésén 2-1-re verték meg a szerb csapatot; ezzel összesen 3 pontos előnyt szereztek maguknak.

Természetesen nemcsak a stadionban, de a tévékészülékek előtt is hatalmas volt a szurkolás, és nagyot szólt az éljenzés mindkét magyar gólnál. Az ország ismét büszke lehet a hazai csapatra, a közösségi média telis-tele van olyan posztokkal és kommentekkel, amikben az emberek gratulálnak, és nagy szavakkal dicsérik a focistáinkat.

A Prima Primissima-díjas sportriporter, Hajdú B. István is közzétett egy videót, ami teljesen más kontextusban foglalja össze a magyar-szerb mérkőzés eredményét. Bizonyára sokan emlékeznek Bud Spencer és Terence Hill egyik leghíresebb filmjére, Az ördög jobb és bal kezére. Ebben van az úgynevezett "ilyet még nem pofoztam"-jelenet, amiben lekevernek egy pofont Bud Spencernek, ami természetesen meg sem kottyan neki, ő viszont olyan fülcsengőssel válaszol, hogy az ellenfél rögtön ájultan fekszik el a földön.

Most ezt a jelenetet nézhetjük meg Hajdú B. István jóvoltából olyan feldolgozásban, ahogy még eddig sosem - átalakítva a magyar-szerb mérkőzés kimenetelének megfelelően.

Ez a poénvideó terjed rohamosan a közösségi médiában, egymás után osztják meg a magyarok, ezzel sokaknak jókedvet csempészve az első igazán borús, hűvös, igazi őszi napjába. De van alább még egy hasonló videó, amin ugyancsak nagyokat lehet derülni.

Magyarország 2-1 Szerbia

Posted by Hajdú B.István Rajongói oldala on Saturday, October 14, 2023


Szintén Bud Spencer és Terence Hill egyik közös filmjéről van szó. Ezúttal a Nincs kettő négy nélkül című film végén látható bunyós jelenet van átalakítva magyar-szerb összecsapásra.

Magyarország 2-1 Szerbia

Posted by Hajdú B.István Rajongói oldala on Saturday, October 14, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás