promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik elbizonytalanodott Sallaival kapcsolatban, a csapatkapitány ezt nyilatkozta a győztes mérkőzés után
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik nagy szavakat mondott a szerbek elleni meccs után.

Egy ország szurkolt együtt ismét a magyar válogatottnak, akik szombat este 2-1-re - az első gólt Varga Barnabás, a másodikat pedig Sallai Roland lőtte - legyőzték a szerbeket az eb-selejtezőn. Labdarúgó kiválóságaink otthoni terepen, szurkolók tízezrei előtt juttatták egy lépéssel előrébb kis hazánkat ahhoz, hogy kijussunk a 2024-es Európa-bajnokságra. A győztes mérkőzés után a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik kamerák előtt mondta el, miért buzdította annyira a magyar szurkolókat, hogy biztassák a válogatottat.

„Korábban is volt már, hogy a játékosok hergelték a szurkolókat, de óvatosan álltunk ehhez, mert korábban már párszor megszívtuk. Tudom, hogy milyen fontos volt a magyar szurkolóknak ez a meccs, és azért is biztattam őket, mert ők tudtak még több erőt adni a küzdelmünkhöz”

Ezzel a győzelemmel a magyarok három ponttal hagyták le a második helyen lévő szerbeket, és öt ponttal a harmadik helyen álló montenegróiakat. Érdekes, hogy Sallai a bombagólját a bal lábával lőtte, pedig mindenki tudja róla, hogy a jobbja az erősebb. Szoboszlai emiatt el is bizonytalanodott egy kicsit azzal kapcsolatban, hogy csapattársa akkor végülis milyen lábas.

„Iszonyatosan nagy gólt rúgott. A bal a gyengébb lába ráadásul, bár ezek után már nem is tudom, hogy milyen lábas játékos ő”

A csapatkapitány szerint bár vannak olyan meccsek, amikor a magyaroknál van többet a labda, ez most nem olyan volt. Ennek ellenére - ahogy ő fogalmazott - "el kell végezni a kulimunkát, ha nyerni akarnak".

„Úgy mentünk bele a meccsbe, hogy végsőkig küzdeni fogunk. A litván meccsen múlik minden. Személy szerint nem szeretném, hogy a másik meccstől függjön a sorsunk. Megverjük a litvánokat, és kijutunk az Eb-re”

- fogalmazott a Liverpool játékosa.

(forrás: Origo Sport)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás