promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai miatt egy nagyon különleges magyar szóról beszél a fél világ, íme a kifejezés
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik egy liverpooli videóban hozza fel a témát, amikor az egyik csapattársa nem tudja, hogy miről van szó.

Szoboszlai Dominik elképesztő népszerűségnek örvend Liverpoolban, ahol rövid idő alatt a szurkolók azonnal a szívükbe zárták, illetve a sporttal foglalkozó szakírók is nagyszerű jellemzéseket adtak a fiatal magyar középpályásról, aki a szezonban már többször is a meccs embere volt, Jürgen Klopp is rengeteget dicsérte, góljai pedig csapatát fontos pontokhoz és továbbjutásokhoz is hozzásegítették. Szinte hihetetlen, de eddig mindegyik Szoboszlai-találat bekerült a Vörösök gólszépségversenyére is.

Legutóbb pedig egy neves brit sportújságíró azt mondta Szoboszlairól, hogy ő lehet a Liverpool talizmánja ebben a bajnokságban.

Nos, Szoboszlai elképesztő népszerűsége egyelőre az egeket ostromolja, és a szurkolók pedig szeretnének minél többet is megtudni róla, a Liverpool FC közösségi média szakamberei pedig ezt nagyon is jól tudják, nem véletlen, hogy rengeteg videó kerül fel Szoboszlairól, illetve a vele készített kis miniinterjúkról vagy játékos ismerkedésekről, amikor több csapattársával is közösen szerepelnek egy-egy videón, amely rövid idő alatt óriási népszerűségre tesz szert.

Ezen a héten pedig Eb-selejtezőket játszanak Európaszerte (Magyarország Szerbiával csap össze szombaton Budapesten), így pedig a Liverpool FC betárazott videókból, a nemrégiben publikáltban pedig Szoboszlai többek között a magyar gulyásról is beszél. Az egyik csapattársa, Jota nem nagyon értette, hogy miről van szó a szó hallatán, de Szoboszlai még azt is elmondta neki, hogy melyik a kedvenc gulyása.

A Liverpoolnak annyi hűséges szurkolója van világszerte, hogy valószínűleg most nagyon sokan megismerkedtek ezzel a különleges magyar szóval. A videót amúgy már 400 ezren látták 3 nap alatt.

(via Magyar Nemzet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás