promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási felirat jelent meg a magyar labdarúgó válogatott meccsén, a tévében is gigantikus betűkkel lehetett látni, de mégis honnan jön?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Biztos sokan azonnal rákerestek, íme az idézet eredete.

A Puskás Aréna óriási idők szemtanúja mostanában, hiszen ma rendezik azt a mérkőzést, amely megnyerése révén, akár már a markunkban is érezhetjük az Eb-részvételt. A Magyar válogatott ugyanis Szerbia nemzeti tizenegyével csap most össze, és korábban Belgrádban bizony Szoboszlai Dominikék felülkerekedtek a szerbeken. Ugyan hátrányban volt a magyar válogatott, de egy szenzációs fordítás után már nálunk volt az előny, ez pedig rögtön azt jelentette, hogy a magyar csapat a csoport élére betonozta magát, Szerbia és Montenegró elé tehát.

Azóta rengeteg víz lefolyt már a Dunán, és Szoboszlai Dominikról Liverpool-ban például olyan méltató cikkek jelentek meg, minthogy ő a Liverpool FC talizmánja ebben a szezonban. A magyar válogatottban pedig óriási energiák szunnyadnak, amelyek most kijöhetnek, és a Szerbek legyőzésével óriási lépést tehetünk az Eb-részvétel felé. A magyar ultrák is nagyon készültek a mai mérkőzésre, és a Puskás Arénában egy óriási felirat jelent meg a nézőtéren, ezt pedig a tévékben is nagyon lehetett látni, illetve egy óriási fej is körvonalazódott az ultrák szektorában.

A koreográfia elképesztően látványos volt, de mégis mi volt ez a felirat?

Nos.

"Ha mindenki úgy tösz, ahogy tönni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lönni köll"

Ez az idézet amúgy a legendák szerint Rózsa Sándortól, a legendás alföldi betyárvezértől származik. Amúgy ő a leghíresebb magyar betyár a mai napig, legendák százai mesélik el a tetteit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás