promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominikról rendkívüli dolgot állít egy angol újságíró, ez a csodálatos kifejezés azonnal feldobja a napodat
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy újságíró arról beszélt, hogy mi az a top 3 dolog, ami a Liverpool különleges energiáit adhatja, az egyik a magyar focista volt, és nem akármilyen jelzővel illették Szoboszlait.

Amióta Szoboszlai Dominik a Liverpool FC-be igazolt, azóta bizony idehaza, Magyarországon megsokszorozódott azon szurkolók és fociszeretők száma, akik immár a Vörösöknek szorítanak. Egy igazi karrier óriási dobása ez a magyar focista életében, hogy a világ egyik legjobb csapatában játszhat, és Szoboszlainak már az első meccseken meg volt az ikonikus gólja, amivel azonnal feltette magát a szakértők és újságírók térképére.

És ugye tudjuk rengeteg korábbi, hatalmas karrierből kiindulva, hogy mennyire fontos, hogy a csapatba kerülés után az, hogy letedd a védjegyet rögtön a pályán a csapat és a nagy nyilvánosság előtt.

Egy-egy gól például nagy eséllyel hatalmas lökést adhat ennek, így indult például David Beckham szenzációs karrierje is. 27 évvel ezelőtt lőtte Wimbledonban azt a gólt, amely mára futballtörténelem lett, hiszen a félpályán túlról talált be a kapuba az akkor még csak 20 éves játékos, aki később fényes karriert futott be.

És pont az ilyen ikonikus gólokról és szenzációs rúgótechnikáról elmélkedtek a The Athletic című újságban, amikor Szoboszlai neve is szóba jött. A cikkben amúgy három szakértő elmélkedik arról, hogy mi lehet a Liverpool FC és Jürgen Klopp mester fontos eszköze a sikerhez ebben a szezonban, hiszen a Liverpool most az a csapat, amelyhez a legtöbb új játékos csatlakozott a nyáron a tavalyi rosszabb szereplés után, így a szakemberek számára a Vörösök az egyik legnagyobb rejtély,

hogy fognak tudni majd csapatként működni a bajnokságban.

Ráadásul pont a középpálya volt az a szekció, ahol teljesen kicserélődött a Liverpool, és kérdéses volt, hogy mennyi idő alatt szoknak össze a játékosok. De egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon flottul megy minden, a Liverpool minden versenykiírásban nagyszerűen szerepel. Kreativitást és dinamizmust hozott a játékba Szoboszlai a szakértők szerint. Egy igazi irányító alkat, aki nagyszerűen lát a pályán, és már msot a szezon elején megcsillogtatta a képességeit.

Az egyik szakértő, Andy Jones szerint egyszerűen hihetetlen, amit a pályán művel a fiatal magyar, és egyenesen azt mondta róla, hogy ő a Liverpool új talizmánja.

Íme így üvöltözött az angol tévében a közvetítés alatt a sportriporter a gól alkalmával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás