promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Történt valami elképesztő a magyar-szerb meccs után a pályán, amit nem láthattál a tévében, a főszereplője Szoboszlai Dominik
Borítókép:  Profilmedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy ezt már nem láttad, a külföldi sajtó elragadtatva ír az esetről.

Az szinte biztos, hogy az utóbbi évek egyik legfontosabb meccsét játszotta a magyar válogatott Budapesten, ez volt az ötödik mérkőzésünk az Eb-selejtezőkön a csoportunkban, és öt mérkőzés után ez volt a magyar válogatott negyedik győzelme. Ami azonban még nagyobb fegyvertény, hogy másodszor vertük meg Szerbia válogatottját, azt a nemzeti tizenegyet, amely korábban a világbajnokságon is részt vett. A korábban beharangozottak szerint Szerbia volt egyértelműen a csoport favoritja, majd a második helyért a szakértők úgy látták, hogy Magyarország és Montenegró válogatottja fog majd küzdeni.

Azonban felborult a papírforma, és egyelőre nagyo biztosna vezetjük a csoportunkat.

Nem csoda tehát, hogy futball-láz van Magyarországon, ez az év tényleg a magyar fociról szól idehaza, ha a sportokat nézzük, hiszen korábban az is óriási löketet adott a fociszeretetnek, hogy Szoboszlai Dominik az angol bajnokság egyik legjobb csapatához, a Liverpool FC-hez igazolt. Már a külföldi média is felkapja a fejét arra, amit a magyar középpályás a pályán tesz, így ezen a hétvégén az angol szakújságírók is nagy figyelemmel kísérték, hogy mi történik a magyar fővárosban.

Győztünk, ám eközben felvétel készült 2023 talán legmeghatóbb jelenetéről is, amikor Szoboszlai Dominik odaadta a cipőjét a pályán, a szurkolók karéjánál egy kisfiúnak, akit nagyon meghatott az eset. Korábban rengeteg képet lehetett látni erről a pillanatról, viszont videót, csak keveset. Az X-en közzétettek egyet, amelyről a This is Anfield nevű, a Liverpool FC-hez kapcsolódó oldal is beszámolt.

Tényleg talán az év legszebb pillanatait élhetjük át:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás