promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen betoppant a pesti vendéglőbe Timothée Chalamet, és az idős tulajdonoshoz lépett
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Timothée Chalamet egyszer csak megjelent a nagy múltú pesti vendéglőben, és odaállt a tulajdonoshoz.

Timothée Chalamet az egyik legismertebb és legnépszerűbb fiatal filmsztár Hollywoodban, egymás után kérik fel a nagyszabású produkciókba. A Dűne miatt Magyarországon is többször járt, hiszen hazánkban vették fel Denis Villeneuve sci-fijének egyes jeleneteit; többek között azt is, amiben Christopher Walken egy magyar színésszel együtt látható - ezt a Fiumei úti Sírkertben forgatták le.

A Dűne 2. része lenyűgözte a kritikusokat, és a nézők is pozitívan vélekedtek róla, most pedig két hónappal a mozis bemutatója után már otthon is megnézhetjük, hiszen felkerült streamingre, mégpedig az éppen most elindult Max-ra, ami a korábbi HBO Maxot váltotta fel Magyarországon is.

A Dűne színészei nagyon jól érezték magukat Budapesten, Christopher Walken kifejezetten emiatt vállalta el a szerepét, míg Austin Butler egyenesen ódákat zengett a fővárosról, és hogy milyen jókat kirándult nálunk. Timothée Chalamet-ről pedig kevesen tudják, hogy néhány szót tud magyarul, korábban Návai Anikó kérte meg, hogy mondjon valamit az anyanyelvünkön, a fiatal színész pedig ezer örömmel megcsillogtatta magyar nyelvtudását.

Mikor másodszor járt Magyarországon, akkor játszották éppen a mozikban a Top Gun: Maverick című filmet, amit mindenképpen látni akart, ezért kibérelt magának egy egész mozitermet, hogy nyugodt körülmények között élvezhesse Tom Cruise legendás filmjének folytatását. Persze a rajongókkal is szívesen foglalkozott, egyik nap betoppant az egyik nagy múltú, pesti vendéglőbe, és olyan örömöt szerzett az idős tulajdonosnak és a dolgozóknak, hogy azóta is biztos ezt emlegetik.

A Rosenstein Vendéglő már több, mint 20 éve magyar és nemzetközi konyhával, házias ízekkel, udvarias kiszolgálással várja a vendégeket. Mivel igen jó híre van a vendéglőnek, előfordul, hogy híres emberek is asztalt foglalnak a Rosenstein-be, de arra talán a tulajdonosok sem számítottak, hogy egyik nap majd éppen a Dűne sztárja fog belépni az ajtón. Az idős tulajdonos ki is használta, hogy Timothée Chalamet náluk ebédel, kért tőle egy közös fotót, a fiatal sztár pedig szívesen állt oda mellé, és még a vendéglőben viselt, jellegzetes kék sapkát is felvette.

„Timothée Chalamet és Apu. A macesz gombóc szeretete, a kék sapkák és a Dűne fűszere is összeköti őket”

- írta ki a vendéglő fiatalabb tulajdonosa a kép mellé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás