promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyetlen szót vágott oda Magyarországról a Dűne-filmek sztárja New Yorkban a riportereknek, nem kell ennél több
Borítókép:  ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Dűne második része az idei év egyik csúcsprodukciója, rengeteget beszélnek Magyarországról a film kapcsán.

Az idei év aranybetűkkel kerül bele a Dűne-univerzum rajongóinak emlékébe, no meg azoknak is emlékezetes marad, akik csak egyszerűen imádják a jó és tartalmas, meg persze látványos sci-fi filmeket, hiszen ezekből is nagy hiány volt az elmúlt években. Denis Villeneuve már korábban is bizonyított, hogy bizony igen jó érzéke van egy-egy nagyobb sci-fi vízió valóra váltásában. Korábban már letette a névjegyét, és ismét nem hozott szégyent a sci-fi attitűdjére.

A Dűnében olyan szupersztárok léptek elénk már eddig is, mint Zendaya, Timothée Chalamet vagy éppen Jason Momoa. A második részben pedig megjelenik már a színen a mindenség ura, maga a császár is, a szerepet pedig a legendás Christopher Walken vállalta el. A film Budapesten forgott, és sokszor reflektáltak is a színészek az itt tartózkodásukra, ez pedig igazán menő megjelenésünk a világ előtt. Városmarketing a legjobb fajtából.

Christopher Walken, aki most négy év szünet után tért vissza a filmezéshez, például egyenesen azt mondta, hogy az egyik ok, amiért elvállalta a filmet, az volt, hogy eljöhet Budapestre, ami egy gyönyörű város. Természetesen a színészóriás azt is elárulta, hogy imádta a Dűne első részét, és Villeneuve munkáit is nagyon szereti.

Ám nem ő volt az egyetlen, aki Magyarországot igazi fénybe hozta a világ előtt a Dűne kapcsán. Austin Butler, aki az Elvis című filmmel berobbant világsztárrá lenni, csak annyit mondott Budapestre, hogy gyönyörű. És mindezt a riportereknek mondta a New York-i bemutatóján a filmnek. Okkal, hiszen a forgatás alatt sok helyen jártak hazánkban, így a véleménye igazán üdítő.

Íme egy előzetes a Dűne 2. részéből, amely garantáltan meghozza a kedved a film megtekintéséhez:

(via RTL)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás