promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 13: Az egyik csillagjegy elcsábul egy visszautasíthatatlan ajánlattól, a Bikának tenyérdörzsölős napja lesz
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cikáznak az érzelmek, így alakul a csillagjegyek keddi napja.

Kos (március 21. - április 20.)

Kedden sok izgalomra számíthatsz a párkapcsolatodban, ami jót jelent. Viszont fontos, hogy hagyj fel a sok halogatással, ezen a napon érdemes bátran belevágni a dolgokba, hogy a végeredmény valóban nagy elégedettséggel töltsön el.

Bika (április 21. - május 20.)

Lesz miért ma izgulnod, de a végén te jársz jól. Valami számodra nagyon fontos dologban születik olyan eredmény, amit talán nem feltétlenül vártál, de valójában pont arra van szükséged. A bolygók néha ezt is jobban tudják nálunk.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Te sem vagy mindig igazságos, hiába törekedsz rá. Az érzelmek miatt néhe kevésbé lát tisztán az ember, és kedden veled is könnyen ez történhet.. Viszont sosem késő bocsánatot kérni.

Rák (június 22. - július 22.)

Kedden a szerelem az orrodnál fogva vezet, de nem kell miatta aggódnod, nem vagy veszélyben, nem ütöd meg a bokádat, mivel ez a szeretet őszinte. Viszont az fix, hogy nagyon sok pénzedbe fog kerülni,ezt is vállalnod kell.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma teljese máshogy alakul a napod, mint ahogy eredetileg eltervezted, és fel kell rá készülni, hogy az egész február hasonlóan telhet. Sok-sok rugalmasságra lesz szüsgéged, sokkal többre, mint amennyit jelenleg elképzelhetőnek tartasz magadról.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A szerelmi életed meglehetősen impulzívan alakulhat ma, de legalább a munkád tökéletesen unalmas. Lehet nem örülsz ennek, de a dolgok sosem véletlenül vannak úgy, ahogy. Ha több izgalomra vágysz, tegyél érte, ha békésebb párkapcsolatot, akkor pedig legyél figyelmesebb és megértőbb.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kedden a lelki világod olyan lehet, mintha vad szellemek szállták volna meg, egyszerűen annyira furcsán érzed magadat a bőrödben, de nem kell kétségbe esned, ennek most van itt az ideje. Csak hagyd, hogy a szellemek átszálljanak rajtad, és magától ki fog tisztulni a fejed.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma kicsit összezavarodhatsz, bár még csak kedd van, neked érzésre mégis olyan, mintha már péntek lenne. Valószínűleg túlhajtottad magadat, nem ügyeltél eleget a pihenésre, és ezt sajnos otthon is látják, ami komoly konfliktushoz vezethet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy idegen ma olyan ajánlatot tehet neked, amire nagyon nehéz nemet mondani, és látszólag meg is ütöd vele a főnyereményt, ám utólag mégis sok galibát okozhat még. Azonban csak egyszer élünk, így neked kell döntened, hogy ha engedsz a csábításnak, azt meg tudod-e magyarázni magadnak is?

Bak (december 22. - január 20.)

Sok lendületet vehetsz a mai napon, amik egy új szerelemhez is közelebb vihetnek. Ha elégedett vagy a régivel, azt se bánd, de készülj rá, hogy valaki fel fogja bolygatni ezt a nyugalmat. Pénz dolgában készülj a jóra, ma egy nagyobb összeg pottyanhat az öledbe.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Amennyire szerencsétlenül járt az exekkel a Szűz, annyira szerencsés vagy te. Neked nem kell a hátbaszúrástól tartanod, sőt, volt szerelmed kifejezetten támogatólag lép fel veled kapcsolatban. A szeretet nem múlik el csak úgy, bár sokan nem gondolnak ebbe bele.

Halak (február 20. - március 20.)

A szerelmi életed rejtélyes utakon indíthat el ezen a kedden, olyanon amire előtte nem is mertél volna gondolni. A munkahelyeden viszont különösen elégedettek lehetnek veled, bár ezt nem is kötik az orrodra. Na dőlj még hátra, de ennek könnyen valami remek dolog lehet a végeredménye.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás