promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Papp Máté Bence igazi harcikakasként tündököl provokatív ruhájában: minden izmát befeszítve mutatta meg, miért bolondul Tóth Gabi és a többi nő
Borítókép:  Youtube - EchoTelevizio
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Fricskás fiú most megvillantotta azt, hogy miben jobb mint Krausz Gábor.

Az egész országot lázban tartja az, hogy pontosan mi történhetett Tóth Gabi és Krausz Gábor között azon a bizonyos napon, amikor bejelentették: 6 év után végetért a házasságuk. Bár a volt házasok egymást tiszteletben tartva igyekeznek nyilatkozni a közöttük történtekről, mindkét félbe érezhetően van némi sértettség. Az sem volt biztos, hogy ki mondta ki az utolsó szót, azonban erről Gabi úgy nyilatkozott, hogy ő volt aki a végső döntést meghozta, mert annyira boldogtalan volt, hogy nem bírta tovább. Döntésében a kislánya is szerepet játszott, akinek erős, magabiztos, boldog nőként akart példát mutatni.

Végül Gabi igen hamar továbblépett, de Gábor is megtalálta a szerelmet még a válás hivatalos kimondása előtt. Mindkettőjüknek egy táncos rabolta el a szívét, Gabi a Fricska táncegyüttes Papp Máté Bencéjével, míg Krausz Gábor a Dancing with the Stars-béli partnerével, Mikes Annával találta meg a boldogságot. Úgy tűnik, hogy mindkettőjüknek jót tett a válás. A mindig visszafogott és a rivaldafénytől visszahúzódó Krausz Gábort mintha kicserélték volna: egyre másra tölti fel Instagram oldalára a képeket, melyeken olyan sármos, mint eddig soha: saját szavaival élve Mikes Anna terápiaként hatott rá, ezt pedig még anno a táncos műsor zsűrije is észrevette, akik úgy fogalmaztak, hogy úgy kellett a táncosnő a séfnek, mint egy falat kenyér.

Gábor az utóbbi időben ilyen képekkel örvendezteti meg követőit, akik nem győzik dicsérni a Séfek séfe sztárját:

De Gabi kedvesének, Papp Máté Bencének sem kell szégyenkeznie. Sőt... sokan (kicsit rosszmájúan) még azt is jelezték Gabinak, hogy minőségi csere történt, Bence ugyanis egy igazi sportoló: feszes izmokkal, duzzadó bicepsszel, és a tánctól kidolgozott combjával és vádlijával nem csoda ha megfordulnak utána a hölgyek. Máté azonban az utóbbi időben szinte csak szerelmével közös felvételt posztolt, ezért is lepődött meg mindenki amikor friss képpel jelentkezett, melyen ő van a középpontban és nem is akárhogyan: megmutatta mennyire vonzó férfi.

Egy elegáns, fekete, csillogó anyagú szoknyaszerű fellépő ruha van rajta, feszülős fekete farmerrel és fekete izompólóval, ami remekül kiadja Máté formás alakját. Gabi többször kifejtette, hogy Gábort remek édesapának tartja és sok jó tulajdonsága is van, azon a szenvedélyt most találta meg, Máté mellett. Persze, mint írtuk Gábor is sármos jelenség, de Máté sportolói múltját tekintve nehéz vele versenyre kelni, nehéz lehet az exférjnek ezt látni. Persze Gábor sem kesereghet, hiszen Mikes Anna hasonlóan komolyan veszi az edzést és a táncot, ami meg is látszik a csodálatos, kecses és törékeny alkatán.

A fotót Papp Máté Bencéről eredeti formájában itt mutatjuk meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás