promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi tragikus hirtelenséggel bukott le a kamerák előtt: egyetlen kérdéssel zavarba hozta a riporter, hazudni próbált, hogy mentse ami menthető
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyetlen egyszerű kérdésre sem tudott őszintén felelni, videón a kínos pillanat.

Soha nem látott érdeklődés övezi Tóth Gabit és Krausz Gábort, mióta a házaspár tavaly nyáron derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy a kapcsolatuk zátonyra futott. Rengetegen keresték az okokat, a miérteket, hogy voltak-e árulkodó jelek, de a házastársak nagyon korrekten a négy dal között tartották a problémáikat. Aztán szépen lassan telt múlt az idő és megérkeztek a nyilatkozatok, azóta pedig Gabi és Gábor is imádják a kamerát: mindenki akar belőlük egy darabot és egyre másra kapják az interjú felkéréseket. Ezek némelyike hol humoros, hogy komoly hangvételű, szakmai és magánéleti dolgokat egyaránt érintenek benne, azonban ahhoz tartja magát mindkét fél, hogy egymásról semmilyen körülmények között nem mondanak rosszat. Bár azt nem titkolják, hogy egyikük sem volt boldog már a házasságban, ennél messzemenőbb következtetést egyikük sem tett. Ennek oka egyrészt az egymás iránti tisztelet (ami a válás után is megmaradt), másrészt pedig a kislányuk, Hannaróza, mivel különösen fontosnak tartják, hogy pár év múlva ne olvashasson sem az édesanyjáról sem az édesapjáról becsmérlő nyilatkozatokat a sajtóban.

Gabi most egy könnyedebb hangvételű, ám annál nehezebb kihívásra válaszolt: a riporter 30 másodpercig kérdésekkel bombázta, amelyekre villámválaszokat kellett volna adnia. Rögtön az elején belecsapnak a lecsóba, megkérdezik ugyanis Gabit, hogy hány nyelven beszél és ez határozottan zavarba hozza az énekesnőt. Kristálytisztán látszik, hogy egyet akart mondani, amiből végül bizonytalan kettő lett: vélhetően a magyarra és az angolra gondolt az énekesnő. A kérdéseket egyébként akár le is lehetett volna előre egyeztetni, elkerülve a kellemetlen szituációt, de abban sincs egyébként semmi kínos, ha valaki csak az anyanyelvén tud megszólalni. Ma már teljesen belénk ivódott az az elvárás, hogy mindenképpen szükséges egy vagy több nyelv ismerete ahhoz, hogy boldogoljunk az életben, ez azonban nincs így. Persze az is lehet, hogy az énekesnő szimplán csak izgult a kérdezz-felelek miatt és valóban beszél angolul, a kommentelők pedig megint alaptalanul vádolják hazugsággal Gabit.

Gabi egyébként sok egyéb másról is beszél, megtudhatjuk mi az, amin mindig elsírja magát, milyen cipőt szeret hordani, mit olvasott utoljára, mi szeretett volna lenni, ha nem énekesnő (erre igen meglepő választ adott) és még sok egyéb mást is: meglepő mennyi minden fért bele 30 másodpercbe.

A videót (az elején a kínos jelenettel) ide kattintva tudod megnézni:

@mandiner_official Válaszolj 30 másodperc alatt - @tothgabiofficial hamarosan a Mandineren! #mandiner #tóthgabi#énekes#tiktok eredeti hang – mandiner.hu - mandiner.hu
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás