promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 27: Az egyik csillagjegy kacérkodik egy pajzán gondolattal, a Vízöntő csodaerőre kap a nap folyamán
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jóbol is megárt a sok, de szeretetből sosem. Íme a szombati horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Szombaton az a legjobb, ha a családoddal töltöd az időt, már régóta hiányolnak, akkor is, ha nem mondják. Ez még akkor is áll, ha van olyan családtagod, akivel egyébként komoly konfliktusod van. Ma tehettek egy nagy lépést egymás felé.

Bika (április 21. - május 20.)

Ideje sínre rakni az önbizalmadat, de nem érdemes már tovább várni, ezen a szombaton a bolygók állása tökéletes alkalmat kínál erre. A belső boldogság megtalálásához az kell, hogy ne vedd át folyton mások negatív energiáit, mint mostanában. Legyél cselekvő, legyél mozgásban az építi a legjobban az önbecslést.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A problémák jönnek, aztán meg mennek mennek, ami egyik nap még megugorhatatlannak tűnik, az a következő napon már csak egy nagyon távoli emlék, mintha megsem történt volna Elképesztő, hogy néha mekkora elefántot tudsz csinálni egy bolhából is. Szombaton figyelj erre, mégis mennyire kell komolyan venni az adott problémát. Lehet túl nagy feneket kerítesz neki.

Rák (június 22. - július 22.)

Mennyire veszed komolyan a furcsa gondolataidat? Lehet olyasvalakiről fantáziálsz, akiről nem kellene? Vagy épp ellenkezőleg, a pároddal képzelsz el egyre izgalmasabb dolgokat? Ideje a tettek mezejére lépni, nem minden esetben, mert a fantáziálás gyakran csalóka, de ma jó eséllyel fogsz sikerrel járni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Rakj rendet az érzelmeid között, még mielőtt vége a januárnak, ezt üzeni a napi horoszkópod. Elégedj meg azzal, ami van, és ne sóvárogj annyit olyan dolgok után, amik vagy a múltban ragadtak, vagy nincs is igazán szükséged rájuk.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Rengeteg pénz állhat a házhoz, pedig nem is annyira foglalkoztál most ezzel, aztán tessék, mégis az öledbe pottyan. Ilyen azonban nincs mindennap! Tedd félre, legyél tudatos, vagy használd nagyon jó dolgokra, mint a szerelem, a család, vagy egy kis adakozás.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szombaton elég ziláltak lehetnek az idegeid, próbálj lenyugodni. Ma új energiákkal töltheted fel a lemerült tartalékokat. Ebben egy barát vagy egy rokon lehet a legnagyobb segítségedre, ne utasítsd el a segítséget, mert magadtól nehezen fogsz visszatalálni a helyes útra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Néha kockáztatni kell, te pedig most nagyon nagy terveket szősz magadban. A csillagok állása alapján sincs semmi garancia, de ma jobbak az esélyeid, ha kockáztatsz. Főleg, ha szerelem dolgáról van szó. Ha pénzről, akkor rosszabbak az esélyek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég homályosan láthatod a dolgokat ezen a napon, ezért jobb, ha türelmes vagy. Érdemes lenne kicsit elvonulnod a világ elől, hogy kitisztuljon a fejed, és végre rendet rakj abban a káoszban, ami eluralta az egészet. Nem kell túlgondolni, elég lehet kétszer 20 perc a nap folyamán.

Bak (december 22. - január 20.)

Túl sok negatív ember mozog körülötted, de ez valójában csak téged tükröz vissza, valamiért nagyon sötéten látod most a világot. Egy jó baráti beszélgetés segíthez ezen, mostanában nem szántál erre elég időt, pedig létszükséglet, hogy megfelelően tudj töltekezni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem indul könnyen a reggel, de aztán elképesztő felismerést tehetsz, ami akár az egész életedet megváltoztatja. Ez az élmény elképesztő energiával tölthet fel, és a nap végéig ki is fog tartani. Lehet holnap már nem fogod érezni, pedig ez mindig ott lesz benned, csak meg kell tanulnod előhívni.

Halak (február 20. - március 20.)

Szombaton csapd a hónod alá a barátaidat, és kivételesen rúgjatok ki a hámból, ma engedhetsz magadnak egy kis lazulást. Sőt, sokkal gyakrabban kellene ellazulnod, elég nagy a hajtás e nélkül is.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás