promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 9: Az egyik csillagjegy harcmezővé ordítja a nyugalom szigetét, az Ikrek inkább csak hallgat
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lesznek itt nagy veszekedések, az biztos. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

A mai napod jelszava az elégedettség és a harmónia. Ez nem azt jelenti, hogy ilyen lesz a napod, hanem hogy a te feladatod lesz tenni róla, hogy ilyen is maradjon. Ha viszont már a reggel is zűrösen indul, az bizony gond: új szerelem köszönthet az életedbe, ami izgalmas ugyan, de a feje tetejére álítja az életedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Kedden rengeteg pozitív energiát kell felemésztened, ami természetesen nem rossz dolog, azért van, mégis fontos lenne hogy tudj töltődni. Elkél majd még az erő a nehezebb napokon is. Egy romantikus vacsora például remek ötlet lehet, vagy ha nincs kivel elmenned, biztos van kinek a kedvében járj. Az adásnál nem sok dolog tölt jobban, bár ezt néha legtöbbször fordítva gondoljuk.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Minek is szólalnál meg, ha minden úgy jó, ahogy van? Ez egy igencsak különös nap, olyan mintha teljes szimbiózisba kerültél volna a környezeteddel, miközben az érzékszerveid is kiélesednek a természet csodái iránt. Hirtelen sokkal könnyebben veszed észre, mennyi szép dolog vesz körül. Merülj el benne, ez feltölt, hogy könnyebben vedd az előtted álló akadályokat.

Rák (június 22. - július 22.)

Tervezel valamit, régóta halogatott dolog került elő? A keddi nap tökéletesen alkalmas arra, hogy elrendezz mindent. Ne rémtsen meg a teendők tömege, lépésről-lépésre kell haladni, mint mikor a kisbaba járni vagy később olvasni tanul. Lehetetlen feladatnak tűnik, de félnek ők a kihvástól? Csöppet sem.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elméd akár a szivacs. Mindent magadba szívsz ezen a kedden, amibe csak belefogsz. Olvass, tájékozódj, informálódj, bővíts tudásodat. Családodban béke és nyugalom honol, már-már a napi horoszkóp írójának irigységét is kivívod. Az ember esendő, de néha mégis olyan sérthetetlennek tűnünk, mikor nagy harmónia honol a szívekben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha túl kényelmes vagy az bizony egész januárban problémát okozhat. Elszalaszhatsz lehetőségeket, lemaradhatsz olyan dolgokról, amiket később már bánni fogsz. Sok éberségre lesz szükséged, úgyhogy ha mostanában keveset alszol, azt javaslom szánj rá több időt. Illetve nem én mondom, hanem a csillagok állásával üzeni az univerzum.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Csöndes típus vagy? Bárhogy legyen is, ma sikítani fogsz, egyszerűen nem lehet téged lelőni, olyan szinten betelik nálad a pohár, hogy még a béke szigetét is felgyújtanád mérgedben. Hol volt eddig ez a sok indulat? Ha elbírsz vele, az jó, de ha nem, jobb neki hogy már kint van, ne korhold magad ezért. HA ma mégis nyugis napod lenne, akkor se dőlj hátra: egy puskaporos hordó vagy.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Borítod a bilit, ez lehetne egy nyugis napi is, a családod és a munkatársaid is ennek örülnek, de nem lehet mindig minden fölött szemet hunyni. Lehet azonban nem bennük találsz valami komoly kivetni valót, hanem egy barátban vagy a szerelmedben. Nagy próba lesz ez, hogy mások mit reagálnak a kifakadásodra. Ha úgy érzed, keresd fel egy régi barátodat, beszélgess vele, a pozitív energiád őt is feltöltheti.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Azt érzed túl magasan van a léc? Lehet, de ki tette oda? Elég valószínű, hogy valójában te voltál, és a teljesítményvágyad mögött valamiféle szeretetlenség állhat. Ezt még meg kell fejtened, utána kell járnod, mert amíg nem érzed jól magad a bőrödben nagy eredmények nélkül is, az élet keserű leckéket ad. Persze ha te lusta vagy mint a disznó, az sem egy nyerő recept, ne vigyorogj!

Bak (december 22. - január 20.)

Alkalmazkodás, tanulás. Ezek ma rengeteg pénzt hozhatnak neked, de a szerelem dolgában is könnyen a javadra válhatnak. Meghasonulni azért nem kell, de tartsd szem előtt mások érdekeit is, miért az a céljuk, ami? HA megérted, a pénz csak úgy özönvízként zúdul a nyakadba,

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Belső bizonytalanság, egy-egy régi bezárt gondolat kiszabadulása feldobhatja a napodat. Igazságkereső hangulatodban vagy, kebledre öleled a súlyos, kellemetlen igazságokat is. Jól teszed, mert csak így lehet haladni, légy magadra büszke, mert csak nagyon keveseknek van mersze szembenézni az igazsággal. De te egy ilyen ember vagy!

Halak (február 20. - március 20.)

Felemésztenek a problémák? Lehet, de nem ma! Ma egyszerűen seggberúgod őket, egy harcos amazon erejével téped, pusztítod a nyavalyásokat, miközben a lelkedben dörmög egy AC/DC sláger. Ez a nap a zúzásra való, és te megállíthatatlan vagy, szélvészként tombolsz. Néha kell ez is, meg se próbáld visszafogni magad!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás