promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 8: Az egyik csillagjegynek nagy lehetőség hullik a kezébe, a Kosnak nehéz lesz az este
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok szív megdermed, de lesz olvadás is. Íme a hétfői horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Egész nap pörögsz, jól haladsz a dolgaiddal, de a csillagok arra figyelmeztetnek, hogy le kell lassítanod. Ez a jel este érkezhet meg, valamilyen megrendítő esemény formájában, de ne aggódj, semmi olyan, amit ne lehetne megoldani. 

Bika (április 21. - május 20.)

Hétfő remek alkalom lehet rá, hogy tanulj a hibáidból. Olyan szituációba kerülsz, amiben már volt részed, de ma kiderül, mennyire vagy jó diák.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A napi horoszkóp szerint ez a hétfő nem akármilyen lehetőségeket tartogat a számodra, ha jól sáfárkodsz az időddel, este óriási meglepetés érhet. De nagyon fontos, hogy tartsd magad beosztásoddal, ha megcsúszol oda a meglepetés.

Rák (június 22. - július 22.)

A januárt óriási lelkesedéssel kezdted, de a kezdeti lendület  máris alábbhagyott? Nem gond, mert hétfőn egy potenciális új szerelem máris rögtön a fellegekbe repít. Hogy meddig maradsz ott, és hogy utána mekkorát esel, csak rajtad múlik.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Akkor tudod magadat a legjobban érezni, ha a munkád a hobbid is egyben. Ha nem, akkor fogadd el, hogy lassabban fogsz haladni a kelleténél, mert máshol jár az eszed és a szíved is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sokszor az az érzésed támad, hogy többen is ellened vannak, főleg a munka világában. Ezt alaposabban át kellene gondolnod, mert lehet inkább csak valamelyik téves meglátásod nem tetszik a környezetednek. Komolyan gondolkodj el ezen, és ha kell, kérdezz is rá, miért viselkednek veled úgy, ahogy.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hátfőn sokat segíthet, ha optimistábban állsz hozzá a dolgokhoz, főleg a pénz dolgában. Becsüld meg jobban, ami van, és bízz jobban a szerencsédben. Ha nem így teszel, a pénz sem marad sokáig nálad. Ha valahol zsákutca fogad, ne ess kétségbe, az nem zsákutca, csak egy próbálkozás, ami közelebb visz a célodhoz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hétfőn duplán ellenőrizd magadat, mert lehet hogy a szokásosnál gyakrabban leszel szétszórt. Ez azonban nem akadályoz abban, hogy nagyon szenvedélyes, érzéki szerelmi életet élj, az este különös örömeket tartogathat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hét elején ha nem kommunikálsz nyíltan és egyenesen, akkor nagyon megütheted a bokádat. Az őszíntétlenség rossz gyümölcsöt szül, a munkáddal játszol. Ugyanakkor tudat alatt lehet, hogy pont erre vágy, váltani akarsz, csak még nem vallottad be magadnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Hétfőn a szerelemben lesz szerencséd. Szingliként nemsokára találkozhatsz valakivel, aki erősen fel fogja kelteni az érdeklődésed. Hosszú távú kapcsolatot hozhat a dolog, ha nyitott tudsz lenni. A nézeteltérésekkel viszont nagyon vigyázz, neked több károd származik belőle, mint annak akire haragszol.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mai napon előfordulhat, hogy kényes döntéseket kell meghoznod. Legyél megfontolt és határozott, mert most nem egy visszahúzódó Vízöntőre lesz szükség. Ugyanakkor ne görcsölj rá, maradj rugalmas. Ha a szerelmi életedet érinti a dolog, ez különösen nehéz lehet.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet már a nap elején valaki borsot akar törni az orrod alá, szóval legyél résen. A bolygók nem állnak a te pártodon, így még arra is érdemes figyelned, hogy a pénztáros jól ad-e vissza. Kemény munka vár rád egész héten, de megoldod. Szuper vagy!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás