promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor kiteregette Tóth Gabi szennyesét, Balogh Edina a Farm VIP győztese miatt hagyhatta el férjét, Majka bődületes összegeket kaszálhatott - Íme a hét legolvasottabb hírei
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon mozgalmasan alakult az év utolsó hete, amit leginkább a karácsonyi utóhatások határoztak meg.

Mostanra biztosra kiderült, hogy Krausz Gábor nincsen együtt Mikes Annával. A héten Tóth Gabival is véglegesítették a válást, és ennek kapcsán megszólalt a séf is. Tóth Gabi már korábban tisztázta a helyzetet, most Gáboron volt a sor, aki sok boldogságot kívánt volt feleségének, egyúttal azonban kifejtette, hogy miért nem szomorú.

Különféle olvasói leveleink rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek, ha önnek is van elmesélni való botrányos története, küldje el nekünk nyugodtan, és név nélkül közöljük. Olyan azonban eddig még sosem történt, hogy egy olvasói levél a legolvasottabb cikkek közé kerüljön, most azonban pontosan ez történt.

Néha egészen megdöbbentő dolgok történnek a világban, és elég csak egy furcsa filmet megnézni hozzá, hogy aztán később elképesztő kultusz épüljön egy szó köré. Ez történt ebben az esetben is, mikor egy különleges magyar szó került be a halhatatlan szavak panteonjába egy amerikai nagyvárosban, Pittsburghben, hogy aztán egész Amerika erről beszéljen.

Majka év végére tartogatta a bomba hírt, hogy visszatér a gyökerekhez, és szakít a TV2-vel. Ezek után el is indult a találgatás, hogy miről lehet szó itt pontosan, mi áll a dolog hátterében. Természetesen a pénz is meghatározó tényező lehetett az RTL-hez való visszatérésben, és Majka bődületes magas pénzösszeget kaphat az RTL-től.

Most már tudjuk, amit a hír felrebbenésekor még nem lehetett tudni, miszerint Szabó Simon megnyerte a Farm VIP maratoni hosszúságú negyedik évadát. Balogh Edina nem sokkal korábban esett ki, és sokaknak feltűnt, hogy a két színész nagyon közeli kapcsolatba került egymáshoz, így adta magát a kérdés, hogy Simonnak mennyi köze lehet Edina válásához?

Úgy tűnik az ünnepi időszakban különösen sokakat érdekeltek a személyes történetek, ugyanis ezen a héten rögtön két olvasónk levele is bekerült a top anyagok közé. Ha a feldíszített karácsonyfa is érdekelt, akkor a szilveszteri meghívón lehet még többen fognak alaposan elcsodálkozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás