promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 6 éves fiam feldíszítette a fát: az apja ért le először és sikoltozva hívott le a hálóból, mikor pedig megláttam a díszeket én is elájultam
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamar imádkozni kezdtem, hogy ebből valahogy kikecmeregjek.​

Engedjétek meg, hogy röviden bemutatkozzak: 29 éves vagyok, egy alföldi városban élünk a férjemmel, 8 éve házasodtunk össze, 1 gyerekünk van, egy 6 éves fiú. Én fitneszedzőként dolgozok, a párom pedig ruhák kereskedelmével foglalkozik.

A fitnesz világában való munka nemcsak a testmozgás iránti szenvedélyemet tükrözi, hanem az emberekkel való kapcsolatteremtés és a pozitív életmód iránti elkötelezettségemet is. A kihívások ellenére élvezem a mindennapos inspirációt, amit az ügyfeleim sikerei és kitartásuk hoznak az életembe, az az elégedettség, amit egy újabb elért cél vagy egy áttörés hoz, mindennél értékesebb számomra.

A férjemmel szerencsések vagyunk, igazán kényelmes körülmények között élünk, viszonylag nagy házban: a karácsony a kedvenc része mindkettőnk számára az évnek. Az utóbbi években már a Szentesét mindkettőnk szüli, és a párom testvérei is nálunk szokták tölteni, úgyhogy beszereztünk egy igazán élethű, nagyon nagy méretű műfenyőt, amit nagy lelkesen fel is díszítünk mindig.

Idén a kisfiam annyira lelkes volt, hogy ő már nagy (hiszen már 6 éves is elmúlt), hogy kijelentette, hogy ő már egyedül is fel tudja díszíteni a karácsonyfát. Bár én is szeretem az ünnepnek ezt a részét, az idén decemberben rengeteget dolgoztam, kimerültebb vagyok, mint általában szoktam, így úgy voltam vele, hogy tulajdonképpen miért ne csinálhatná, talán még nem is rossz, ha éreztetem vele, hogy önállóan is meg tud csinálni dolgokat.

Meghagytam neki, hogy előszedem a díszes dobozokat, kiviszem neki, és úgy díszíti fel a fát, ahogyan ő szeretné, én meg addig fölmegyek a szobámba, lepihenni kicsit. Egy kicsit el is szenderedtem talán, amikor döbbent kiabálást hallottam lentről: a férjem volt az, én pedig azonnal lesiettem, és a döbbenettől szinte szóhoz sem jutottam: ott állt feldíszítve, teljes ünnepi pompában a karácsonyfánk - csak épp a díszek a férjemmel hálószobában használt játékszereink (amiből van egy pár) voltak, ugyanis rossz dobozokat vittem le.

Az biztos, hogy utána nagyon kreatívnak kellett lennünk a magyarázattal, hogy miért kell újra díszíteni a karácsonyfát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás