promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férjemtől két meglepetést is kaptam, az elsőtől a fellegekben jártam, a második maga volt a pokol
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ahogy a mondás tartja, az érmének két oldala van

Olvasónk levelét változtatás nélkül közüljük:

Engedjék meg hogy egy pár szóban bemutatkozzak: 42 éves nő vagyok, férjemmel 13 éve vagyunk házasok.  Egy vármegye székhelyen élünk, egy elég tágas, de azért nem óriási külvárosi házban, aminek van egy kisebb udvara is, de kertnek azért nem nevezhető.

Két gyerekünk van, mind a ketten fiúk, 19 és 16 évesek - még otthon élnek, dehát az ilyen korú tinédzser fiúk már csak olyanok, hogy sokat járkálnak el a barátaikhoz, akik szerencsére mind hasonlóan jól neveltek a mi fiainkhoz, örülünk is a férjemmel, hogy egy kicsit több időnk jut egymásra így, hogy a fiúk már nagyobbak.

A férjem egy medenceépítő cégnél dolgozik - eredetileg vendéglátásban dolgozott, de a koronavírus alatti lezárásoknál teljesen megszűnt a munkája, és mivel fiatal korában dolgozott építőiparban, jelentkezett egy hirdetésre - már a segédmunkásnak, amilyen pozícióba jelentkezett is tisztességes bért kínáltak (igaz, dolgozni is sokat kell), de a 2 év alatt már odáig jutott, hogy közvetlenül a főnök alá dolgozik, autóval ellenőrzi a folyamatban lévő medence építéseket, nem is ment vissza a vendéglátásba a vírus utáni újranyitást követően sem, és emellett gyerekkora óta zongorázik, szokott néha zenélni esküvőkön a környező szállodákban, de ez inkább csak olyan mellékes.

Én egy helyi alapítványnál dolgozom, feladatunk az autisták munkaerőpiaci integrációjának elősegítése  - munkaidőm nagyjából 80%át számítógép előtt, a maradék 20%át telefonálva töltöm.

Mint már említettem, a fiúk már abban a korban vannak, hogy bátrabban el vannak nélkülünk is (sőt), úgyhogy idén születésnapomra egy egészen különleges ajándékot kaptam a férjemtől: egy igazi afrikai álomutazást, szafarizással egybekötve, Kenyában. A férjem tudta rólam, hogy mennyire szeretem az Afrikáról szóló természetfilmeket a TV-ben, és vicces,de fiatal koromban az Afrika volt a kedvenc dalom a KFT-től, ő is el szokta játszani az esküvőkön amiken zenél.

Az utazásunk napja előtt a férjem már előre kivett szabadságot - ha Afrikába utazunk, bizonyos helyekre (és ahová mi mentünk az olyan) vannak kötelező oltások, például a malária ellen, ami meg tudja viselni az embert, és a férjem legyengülve nem igazán tud dolgozni. Én nekem viszont semmilyen gyengeséget nem okozott, így dolgoztam, de gondoltam hamarabb hazamegyek a munkából utazás előtti nap, és meglepem a férjem, ha már ő is ilyen ajándékkal kedveskedett nekem.

Amikor beléptem az ajtón, nem köszöntem egyből - hallottam, ahogy a fürdőszobában csobog a víz, biztosan egy forró fürdőt vesz a párom. Nem egészen ilyen dologgal akartam meglepni, de tulajdonképpen ihletet kaptam - e téren egyébként sosem volt problémánk, 13 év házasság után sincs panaszra okom..

Tudni kell, hogy a fürdőszobánkba bevittük egy régebbi monitorunkat - bár nem nagy a kád, úgy helyeztük el, hogy mégis láthatjuk mind a ketten ha szemben ülünk egymással, mert egy tükörben látszik.

Fehérneműre vetkőztem, elővettem a legcsábosabb énemet, és benyitottam a férjemre - aki éppen azt csinálta, miközben (bocsánat, de nem tudom szebben leírni) nagyon komoly túlsúllyal rendelkező, színesbőrű nők azt csinálják egymással. A döbbenettől szóhoz sem jutottam, azonnal kirohantam a fürdőszobából - az afrikai nyaralás egy pillanat alatt egészen más megvilágításba került.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás