promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
"Megcsal a párom?" – Ezekből a jelekből kiderül
Borítókép:  Tumisu / Pixabay
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden kapcsolatban előfordul legalább egyszer, hogy az egyik fél arra gyanakszik, hogy a párja megcsalja. Mind a nők, mind a férfiak néha kísértésbe esnek, és persze vannak esetek, hogy valóban megtörténik az, amit mindenki szeretne elkerülni. 

Persze felmerül a kérdés, hogy mindezt honnan lehet megtudni. Sokan megérzik, valakik pletykákból tájékozódnak, mi viszont, most összegyűjtöttünk három olyan tipikus jelet, ami arra utal, hogy valóban megcsalás áldozatai vagyunk.

1. Célozgatás a szakításra

Egy tökléletes kapcsolatban, fel sem merül a szakítás gondolata. Ha azonban a párod elejt egy-egy célzást arról hogy külön is folytathatnátok az életeteket, akkor az minden, csak nem bizalomgerjesztő. Elképzelhető, hogy már egy ideje mással szeretné folytatni. Sőt, talán már meg is van az új szerelme. 

2. Szexuális teljesítménykényszer

Ez a jel főként a férfiakra jellemző. Ha megváltoznak a szexuális gesztusai, ha már nem használja a megszokott, kedveskedő szavakat, melyekkel mindig ágyba tudott csalogatni, hanem egyszerűen csak megfog, és teszi a dolgát, akkor komolyabb baj lehet a háttérben.

Ez mind a lelkiismeret-furdalás miatt van, egyszerű teljesítménykényszer alakul ki, miközben más ágyában is rendszeresen megfordul. 

3. Érezni rajta a bűntudatot

Szintén egy lelkiismeret-furdalásból fakadó pótcselekvés. Sajnos sokszor az igen kedves és figyelmes férfiak viselkedése mögött a bűntudat áll. Ha sokszor hoz ékszert, virágot, bonbont mindenféle alkalom nélkül, olyanokban is segít amikben nem szokott, bizony, ideje elgondolkoznod, hogy vajon mi lehet a jófejség mögött.

+ 1 Nem minden az, aminek látszik

Persze mindezek mellett, ott vannak a megszokott, és jól ismert jelek, ha kevesebbet látod, később jön haza, nem elérhető telefonon és így tovább, és így tovább. Azonban a fent említettek már nem csak a felszínt kapargatják. És ne feledjük, egy titkolózás lehet csak egy Messengeren történő flörtölés, egy későbbi hazatérés sem utalhat arra feltétlenül, hogy más ágyában kötött ki, és egy-egy kósza lájk más nők vagy férfiak fotóira is lehetnek csak egyszerű vágyak. 

Facebook-kommentben pedig várjuk a ti történeteiteket ha vannak, hátha éppen a te sztorid segítene másoknak!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás