promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leküldtem a férjemet boltba, mikor hazaért azonnal tudtam hogy megcsalt: azóta elváltunk
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Perceken belül lebukott, összetört a szívem.

A férjem sohasem volt az a mintaférfi, mindig is voltak kisebb nagyobb problémáim a viselkedésével. Gyakran fordult meg más nők után az utcán, tett illetlen megjegyzéseket akár az én fülem hallatára is, bizalmaskodott a barátnőimmel, de sosem lépett egy bizonyos határt. Többször beszéltem már vele ezekről a dolgokról, próbáltam elmagyarázni neki, hogy ez nekem rosszul esik, ő pedig ilyenkor mindig fogadkozott, hogy észre sem vette, hogy ezt csinálta, ne haragudjak. A dolgok aztán nem olyan régen fordultak sokkal rosszabbra, amikor egy új kisbolt nyílt alattunk. Ennek önmagában még örültem is volna, azonban annyira dekoratív és szexi eladót tettek be a pultba, akivel alig van olyan nő, aki felvehetné a versenyt. Hosszú combok, vékony derék, hatalmas dekoltázs, csinos, kihívó ruhák. Valószínűleg tudatos volt a választás, a bolt ugyanis mindig tele volt, javarészt férfiakkal, mondjuk úgy, hogy megnőtt a vásárlási kedvük az új kisbolt megnyitása óta.

Nálunk még súlyosabb volt a helyzet: az eladó lány a mi házunkban bérelt lakást, így gyakran munkaidőn kívül is összefutottunk és nem tudtam nem észrevenni, ahogy a férjem bámulja, sőt: egy idő után ha összefutottunk egy két szemmel láthatóan közös szóviccet is mondtak egymásnak, nagy kuncogások közepette.

De nem akartam féltékenykedni, az pedig egyenesen nonszensznek tűnt, hogy kitiltsam a kisboltból.

Egyik nap úgy alakult, hogy le kellett valamiért szaladni és a férjemet kértem meg, aki könnyedén kötélnek állt és már szaladt is le a boltba elintézni a kért bevásárlást.

Mikor kilépett az ajtón eszembe jutott, hogy lemaradt pár dolog a listáról, de a telefont nem vette fel, szóval én is lementem utána nagy bosszankodások közepette. A bolt azonban zárva volt: Rögtön jövök tábla volt rá kitéve. Rossz előérzetem lett. Felmentem a lakásba és vártam haza a férjemet. Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen mesével állít haza, de tudtam, hogyha azt mondja, hogy nyitva volt a bolt, akkor nem csak a bevásárlást intézte el a szomszédasszonnyal.

A férjem haza is ért egy 15 perc múlva, kezében a kért holmik. Mikor megkérdeztem honnan vannak, akkor tettetett ártatlansággal mondta, hogy a kisboltból.

Ekkor kirobbant belőlem a méreg és elmondtam, hogy lent voltam, az pedig zárva volt, nem vehette meg ott a dolgokat. Hebegett habogott, de nem volt értelme tagadni: bevallotta, hogy miatta volt kint a Rögtön jövök tábla és azt is elmondta, hogy mit csinált az eladóval, de azzal próbálta mentegetni magát, hogy egyszeri megcsalásról van szó és nem gondolta, hogy lebukás lesz a vége. Csak mókázni akart egyet, mondta.

Azonnal kiadtam az útját és mondtam, hogy látni sem akarom többet. Ez sajnos azonban nem így történt: beköltözött a csalfa eladólányhoz, így végül a válás nehézségei mellett nekem kellett új lakás után néznem, nem bírtam velük egy levegőt venni.

Veletek történt már hasonló?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás