promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Belenéztem a lányom párjának a telefonjába, attól amit a fényképek között láttam azonnal kidobtam volna az otthonomból, vagy még rosszabb
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem értem mi történik a családomban, de magamon sem tudok kiigazodni. Mit kellene tennem?

A lányom és a barátja már 5 éve vannak együtt, igazán harmónikusnak tűnt a kapcsolatuk, fel sem merült bennem, hogy esetleg Dani más nő iránt ácsingózik, az pedig még a legvadabb álmaimban sem jutott eszembe, hogy az a nő én vagyok.

Egy családi ünnep alkalmával az egyik szolgáltatónál több mobiltelefont vásároltunk, amelyek külsőre ugyanúgy néztek ki, még viccelődtünk is vele, hogy nehogy összekeverjük a mobilokat, nehogy valami piszkos dolgot lássunk a másikéban és lám: pontosan ez történt. A lányom nagyon tudatosan tervezi az életét, így egyelőre még itt laknak nálunk és kimondva kimondatlanul a párja is itt él, ami minket a férjemmel egyáltalán nem zavar.

Egyik nap hallottam, hogy csörög a telefon, én pedig felvettem, egy ismeretlen férfi szólt bele, aki Danit kereste, ekkor nagy nevetések közepette elmondtam a srácnak, hogy én az "anyósa" vagyok és egy ideje vártuk már ezt, hogy mikor történik ilyen kalamajka. Letettük a telefont és ahogy vissza akartam tenni a mobilt a helyére, akkor vettem észre, hogy meg van nyitva a galéria.

Mivel véletlenül néztem bele az egészbe és nem akartam kutakodni, így nagyon éreztem magam, de megakadt a szemem néhány igen érdekes fényképen.

A fotókon én voltam, zuhanyzás közben és a fotók szemmel láthatóan titokban lettek készítve, nem tudtam arról, hogy bárki kamerázna, de ez logikus is: sosem tennék ilyet a lányommal.

Ahogy görgettem a fotókat, úgy egyre több ilyen felvételt láttam, évekkel ezelőttig visszament a dátumozás. Szinte felfordult a gyomrom, ugyanakkor (és ez a legszörnyűbb) valahogy imponált az, hogy egy ennyire fiatal férfi fantáziál rólam.

Teljesen összezavarodtam és több szempontból sem tudom, hogy mi lenne most a helyes: szóljak a lányomnak? Beszéljek Danival? Zárjam a fürdőszobaajtót és ne hozzam szóba a dolgot, egyszer úgyis elköltöznek?

Soha semmilyen szintem sem közeledett hozzám, még csak egy félreérthető megjegyzésre sem emlékszel, ettől függetlenül most elemészt a bűntudat, és ritka helyzet ez az életemben, de teljesen tanácstalan vagyok. Ti mégis mit tennétek a helyemben?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás