promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 29: Az egyik csillagjegy anyagiak terén mindent elérhet ezen a napon, a Skorpió a szívügyekben lehet sikeres
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ünnepekhez közeledve egyre fontosabbá válnak az anyagiak is, de rossz helyen keresgél az, aki ettől várja a nagy változást. Íme a szerdai horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Bízz magadban, és légy határozott. Ne gondold túl a dolgokat, és szánj több időt a pihenésre. Fontos, hogy az életedbe egyensúlyt teremts, és figyelj magadra. Unod ezeket az egyhangú, semmitmondó horoszkópokat? Akkor olvasd vissza, mit üzenetek a csillagok hétfőn vagy kedden, mert ezek egész héten elkísérnek. A barátaid  számíthatnak rád, de akármennyire is megbízható barát vagy, a szerelmi életed sokszor akadályokba ütközik, mert nem mersz igazán megnyílni

Bika (április 21. - május 20.)

Ne hagyd, hogy a határozatlanság negatív hatással legyen a szerdai napodra. Gondold át a dolgokat, és ha jó döntést hozol, bátran lépj előre. Akadályokba ütközhetsz, de a bátorság és a kreativitás segíthet túljutni rajtuk, főleg az előbbiből kell többet használnod, mert sokszor félsz használni a jó képességeidet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Fontos a rugalmasság, de ne hanyagold el a feladataidat. Szépítsd meg az otthonodat az est órákban, hogy komfortosabb legyen, sokkal jobban fogsz tőle aludni is. Jó döntéseket hozhatsz, ha az érzéseidre és az eszedre is figyelsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma lehet, hogy tisztábban látod a dolgokat, mint a környezeted. Ezért képes vagy kibékíteni azokat is, akik mások elképzeléseit torpedózzák, mert úgy érzik, csak nekik lehet igazuk. A konfliktus persze az élet fontos és elengedhetetlen része, mégsem árt a békességen dolgozni, ma remek energiáid lehetnek ehhez.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Erős az önérzeted, és ezzel irányítod a dolgokat, ha úgy látod, hogy nem mennek jól. Tartsd meg ezt a hozzáállást, mert ez a függetlenség és önbizalom hozzásegít a sikerekhez. Most szárnyalhatsz, ne hagyd figyelmen kívül ezt a lehetőséget, ez az anyagiakban is sok haszonnal járhat a számodra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet, hogy túl gyorsan haladsz a sikerek felé, nem marad időd rendesen megemészteni a változást. Ezért fontos , hogy reflektorfénybe helyezd az érzelmi eredményeidet is. Az érzelmeidnek is fontos szerepük van az életedben. Most másokat is inspirálhatsz, ami pozitív hatást gyakorol a környezetedre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Tanácsot és útmutatást kérnek tőled, és te képes vagy segíteni. Ne hagyd figyelmen kívül a kéréseket, mert eljön az idő, amikor mások is segíthetnek neked. Legyél gyakorlatias a ezen a szerdán, és támaszkodj a rutinodra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hála égnek most érzelmileg erősnek érezd magad, még akkor is, ha néhány ember akadályozza a terveidet. Nagyon sok új utat nyithatsz meg a ezen a szerdán, ha elkezdesz tervezgetni. Vágyat érzel rá, hogy a szokásosnál nagyobb küzdelemben érd el a céljaidat. Persze ne csak az agyad forogjon, hanem igyekezz élvezni is ezt a napot.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma hajlamos lehetsz túlzásokba esni. Ha túlgondolod a dolgokat, feszült hetet élhetsz meg. Találj örömöt és boldogságot, ezt leginkább úgy teheted meg, hogy kicsit lassítasz, elmélyülsz az egyszerű élvezetekben. Észre kell venned az apró örömöket, mint egy finom kávé, és jó zuhany, vagy a reggeli napfény simogató érzése.

Bak (december 22. - január 20.)

Dobjad el a szabálykönyvet, és kísérletezz. Főleg ami a pénz dolgát illeti, ma különösen jó érzékkel tippelheted meg a lottót, vagy fektethetsz be valamibe. Persze ne ess túlzásokba. Mindenképpen vágj bele valami újba, mert a változásnak is helye van az életedben. Ne félj kimondani a "igen" szót, és kihasználni a lehetőségeket. 

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagy lehetőség vár rád, de rendet kell tenned a fejedben. A változás csak akkor érhet utol, ha higgadtan és precízen gondolkodsz. Most nincs időd pihenésre, mégis fontos, hogy tiszta legyen a fejed. Ez nem egy könnyű feladvány, de te meg tudod oldani.

Halak (február 20. - március 20.)

Érzelmileg erős vagy, még akkor is, ha néhány akadályba ütközöl. Nyisd meg az utakat a tervezés és a kitartás segítségével. Élvezd a napot, ne csak gondolkodj, hanem éld is meg. Jó, hogy ilyen rövid idő alatt ennyit tudtál változni, hétfőn még nem így álltak a dolgok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás