promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges napi horoszkóp - november 27: Ez a Marvel karakter lehetnél a bolygók állása alapján, ha szuperhősök röpködnének körülöttünk
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hétfői horoszkópból kiderül, hogy melyik szuperhőshős jellemzi leginkább a csillagjegyedet, legyen az Marvel vagy DC. A legtöbben Vasemberek vagy Wonder Womanek lennének, de van akinek csak a Hangya jut. 

Kos / Vasember (március 21. - április 20.)

Te egy zseni vagy. A gond az, hogy a magabiztosságodat sokan nagyképűségnek titulálják, amiben lehet némi igazság. Két lábbal állsz a földön, a horoszkópolvasás ellenére is rendkívül racionális ember vagy, de az érzelmi életeden még van még mit csiszolni. A tehetséged és a sikereid miatt sokan félnek hozzád kapcsolódni, mert nem látják a sérülékeny, sebezhető oldaladat. Dolgozz azon, hogy ez is láthatóvá váljon, máskülönben nehezen talál meg az igaz szerelem.

Bika / Batman (április 21. - május 20.)

Elég depis lehetsz ezen a hétfőn, ha a csillagok a hallgatag denevérember köpenyét osztották rád. Annak ellenére, hogy ma befelé fordulós kedvedben vagy, nagyon is sokat számít neked a csapat, amiben játszol, és ezért nagyon sokat is teszel. A hátad mögött sokan elismerően szólnak a munkádról, de ritkán mernek szembe dicsérni, mert nem is viseled olyan jól a dicséretet. Ami a szerelmi életedet illet, sokan megfordulnak utánad, de nehezen alakítasz ki mély kapcsolatokat. Ideje lenne utat engedni a szívedhez, és nem a múlt sebei miatt siránkozni, tekints előre nyitott szívvel.

Ikrek / Pókember (május 21. - június 21.)

Az a probléma, hogy nem veszed eléggé komolyan magadat. Tehetséges vagy, vannak már nagy eredmények a hátad mögött, mégis folyton pénzhiánnyal küszködsz. Lehet azért, mert nem vagy a helyeden. Közben nagy felelősséget is vállalsz, nagyon sokfelé osztódik a figyelmed, ezért is érezheted azt, hogy nem haladsz. Ma nagy lépéseket tehetsz afelé, hogy végre kibontakoztasd a tehetségedet, ehhez lehet hogy egy magasabb pozícióra lesz szükséged, de még valószínűbb, hogy egy másik állásra. Szerelem dolgában szerencsés vagy, de még nem gyászoltad el maradéktalanul a múlt szerelmeit, gyakran eszedbe juthatnak így a november végéhez közeledve.

Rák / Wonder Woman (június 22. - július 22.)

A csillagok nem tévednek, ha azt mondják, hogy te vagy a Csodanő, akkor bizony érdemes elhinni! Harcias vagy és magabiztos, de közben mégis rendkívül nőies, ma ezek a jellemvonásaid különösen kiütköznek, még akkor is, ha történetesen férfi vagy. A szerelem dolgában azonban nincs könnyű dolgod, nehezen találsz olyan tisztaszívű, erős párt, aki képes felnőni hozzád. Lehet érdemes lenne lejjebb adni az elvárásokból, és leereszteni a pajzsot is, amit magad előtt cipelsz.

Oroszlán / Superman (július 23. - augusztus 23.)

Ez most ebben az esetben nem azt jelenti, hogy te vagy a világ legerősebb embere, aki legyőzhetetlen, és a lézerszemével lyukat üt az acélon is, hanem azt, hogy elképesztően naív, visszahúzódó és jámbor természet vagy. Hajlamos vagy mindenkiről csak a jót feltételezni, rózsaszín szemüvegen keresztül szemlélni a világot, és ezzel néha visszaélnek az emberek, ha nem húzol világos határokat. Nem kérkedsz a teljesítményeddel, pedig lenne mivel felvágni. Valószínűleg a párod, vagy a leendő párod is ezt értékeli benned a legjobban, hogy nem szorulsz rá mások értékítéletére, mert annyira egyenesben vagy magaddal.

Szűz / Amerika Kapitány (augusztus 24. - szeptember 23.)

Néha hajlamos vagy úgy viselkedni, mintha 100 éves lennél. Nehezen viseled a változásokat, legszívesebben visszarepülnél a gyerekkorodba, mikor még úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben. Azonban elképesztő tettvágy munkálkodik benned, mégis van benned annyi alázat, hogy hagyj másokat is érvényesülni. Ami a szerelmi életedet illeti, hűséges típus vagy, általában komolyak a szándékaid - de néha azért belőled is kibújik a kisördög. Olyankor egészen ellenállhatatlan vagy.

Mérleg / Skarlát Boszorkány (szeptember 24. - október 23.)

Rendkívül céltudatos hangulatban talál a hétfő, ma egyszerűen semmi sem tud az utadba állni. Ha kell, akár még egy baráton is hajlandó vagy keresztülgázolni, csak hogy elérd, amit akarsz. Hosszútávon azonban ez nem jó módszer, könnyen magadra maradhatsz. A törtetésed ugyanakkor érthető, a szív dolgaiban mostanában nem voltál sikeres, még mindig gyászolsz valakit. Az e miatti szomorúságod gyakran dühbe csap át, ami nem baj, úgy jobb ha megéled, csak közbe igyekezz ne megbántani minden szerettedet. 

Skorpió / Fekete Özvegy(október 24. - november 22.)

Te vagy a szív a csapatban, mindenki roppantul magabiztosan halad a munkájával, de a te érzékenységed nélkül valójában nem sokra mennének. Az egyik kollégád romantikus érzelmeket fűz hozzád, de ezt nem meri bevallani neked, akár van párkapcsolatod, akár nincs. Ha figyeled a jeleket, könnyen észreveheted ki az, egy igazi behemótról van szó, aki háromszor akkorának mutatja magát, mint amekkora valójában. Rád vár a feladat, hogy megszelídítsed. Ne csodálkozz, ha a főnökről van szó.

Nyilas / Hangya (november 23. - december 21.)

Egy csomóan alábecsülnek, és nem is gondolnák, milyen hatalmas szív és erő lakozik benned. Ez általában nem zavar, de ma felerősödhetnek a komplexusaid, ideje szembe nézni velük, a javadat akarják valójában ők is. Néha olyan vagy, mintha egy szürke kisember lennél, mert igazán csak a családod környezetében mered elengedni magad. A magánéletedben elég nagy harmónia van, és most különösen számíthattok egymásra a nehéz helyzetekben.  

Bak / Marvel kapitány (december 22. - január 20.)

Mostanában nem igazán vagy népszerű, a múltban hoztál pár megkérdőjelezhető döntést. Azonban ilyenkor se feledkezz meg róla, hogy vannak barátaid, akik melletted állnak, ha eddig elhanyagoltad őket, ideje több időt együtt töltenetek, és őszintén megnyílni feléjük. A szerelem most nincs terítéken, teljesen lefoglal a munkád, ami nem baj, mert rendkívül élvezed. Még akkor is, ha sokan irigykednek rád, mert csak a törtetést látják, a hatalmas bele fektetett munkát nem. Legyél megértőbb velük, és kínáld őket sütivel - meg fognak lepődni.

Vízöntő / Amazon (január 21. - február 19.)

Párkapcsolati ügyekben nem találod a helyed, pedig nagyon régóta vágysz már egy őszinte, önzetlen kapcsolatra. Most azonban túlságosan lefoglal a munkád, és a nemiségeddel sem vagy teljesen kibékülve. Érdemes jobban elmerülnöd a nőiség energiáiban, még akkor is, ha történetesen férfi vagy. Több empátiára, kreativitásra, és teremtő erőre van szükséged, végül a szerelem is így fog megtalálni, nem pedig úgy, hogy folyton versenyzel.

Halak / Rozsomák (február 20. - március 20.)

Magadnak való, morcos kedvedben lehetsz ezen a hétfőn, szinte alig lehet hozzád szólni. Úgy viselkedsz, mint akinek nincs szíve, valójában csak nagyon bezárkózol, mert olyan traumák értek téged életedben. Ez azonban nem maradhat így, szerencsédre lesz olyan barátod, lehet már most is van, aki hisz benned, és segít a traumák feldolgozásában. Ez az illető lehet egy idősebb mentor, akire felnézel, de lehet a párod is, aki átlát az acélkarmokon, amiket növesztettél.

A csillagjegyek néha egészen különös kapcsolódásba is lépnek egymással, ebből a videóból például erről is sokat megtudhatsz, egy lelkes rajongó vette a fáradtságot, és összeválogatott pár tipikus viselkedésjegyet, ami a különböző csillagjegyekre általában jellemző:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás