promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Loki egyik szereplője a valóságban igazi bombázó, de a sorozatban semmit sem látni tökéletes alakjából
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miért rejtegetik a nézők elől? Sokakban felmerült a kérdés, miután szembesültek vele, hogy az egyik CGI karakternek egy elismert szinkronszínész szolgáltatja a hangját.

Múlt héten nem csak a Loki sorozat ért véget a második évaddal, hanem Tom Hiddleston szerint a karakter is révbe ért, nem valószínű, hogy ismét az asgardi isten bőrébe bújjon. Persze soha se mondd, hogy soha, mert bármi megtörténhet. Owen Wilson például milliókat keres azzal, hogy egy hárombetűs szót ismételget a filmjeiben.

Mivel nagy gondok vannak az előkészítés alatt álló új Bosszúállók filmmel, felröppentek a találgatások, hogy ha Kang-ot leváltják a főgonosz szerepéről, akkor nem Dr. Doom mellett jó esélyekkel pályázik Loki is az újabb csínytevésekre.

Mi ennek ugyan nem sok esélyét látjuk, főleg azután, hogy a figura szó szerint megváltást nyert, és végre igazi isten lehet, de ki tudja, mikor unja meg a dolgot?

A Marvel stúdió felemás helyzetéről itt írtunk:

Azonban ennyit Lokiról és az ő jövőjéről, mostani soraink nem róla szólnak, hanem az egyik CGI karakterről, akiről sokan nem is tudják, hogy ki kölcsönzi az eredeti hangját. A sorozat egyébkéntis tele van csinos színésznőkkel, Sophia Di Martino és Gugu Mbatha-Raw mellett azonban kevesebb szó esik Tara Strongról.

A dolog érthető, mivel a színésznőnek csak a hangját hallhatjuk a Lokiban.

A második évadban fontos szerephez jut Percike, a mesterséges intelligencia, aki alaposan megbolygatja a hősök életét. A sárga órának kölcsönzi hangját Tara Strong, aki az egyik legismertebb amerikai szinkronszínész, ha gyerekkorotokban angolul néztétek a Cartoon Network-ot, egészen biztosan ismerősen csenghet a hangja, bár az is igaz, hogy Tara rendkívüli módon képes játszani a hangszálaival.

Tara 12 éves korában kezdett el szinkronszínészkedni, első kiemelkedő hangja a Hello Kitty volt, azóta pedig több mint 100 animációs figurához kölcsönözte az orgánumát. Egy rakat karakter hangjaként lehet ismerős, ő Raven a Tini Titánokból, Puszedli a Pindúr Pandúrokból, de őt ismerhetjük fel Samurai Jack szerelmének szerepében is, vagy Harley Qunnként az Arkham videójátékokban.

Tara idén nem csak a Lokiban tűnt fel, hanem A galaxis őrzőiben is, igaz itt nem Percike, hanem a Mainframe nevű karaktert szólaltatta meg.

Ezzel kapcsolatban érdekesség, hogy a második részben még Miley Cyrus adta a hangját a Sylvester Stallone alakította Stakar Ogord bandájába tartozó martalócnak, de az énekesnő valamiért nem tért vissza. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen karaktereket szinkronizált még Tara, tekerjetek bele a Vanitiy Fair videójába:

Furcsa, hogy Tara csak szinkronszínészként futott be, hiszen hozza a tipikusan amerikai jó nő kinézetet, szőke haj, vastag ajkak, nagy domborulatok.

Idén töltötte be az 50-et, de legalább 20 évet letagadhatna a korából.

Mégsem tűnik úgy, mintha bánkódna ezért, főleg azért mert a rajongók imádják a munkáiért, a különböző képregényes és filmes rendezvények visszatérő vendége a csinos hölgy. Hogy mennyire csinos, arról ti is meggyőződhettek itt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás