promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen kivágott ruhában pózolt a Loki dúskeblű színésznője, Sophia Di Martino falát elöntötték az örömüknek hangot adó kommentek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A héten elindult a Loki második évada, és nem csak a Tom Hiddleston & Owen Wilson páros tér vissza benne, hanem az első évad női Lokija, Sophia Di Martino is.

Loki 2021-ben kapott saját sorozatot a Disney+-on, és a Marvel döcögősen muzsikáló negyedik-ötödik fázisának az egyik legjobban sikerült alkotása lett. Tom Hiddleston karaktere az MCU legnépszerűbb gonosztevője, bár ez köszönhető annak is, hogy Loki a szíve mélyén annyira nem gonosz, és leginkább erről szólt a multiverzum körül bonyolódó sorozat is.

Itt mutatkozott be Kang, a hódító, aki azóta a kevésbé jól sikerült A Hangya és a Darázs: Kvantumániában is feltűnt gonoszként, és hacsak a karaktert játszó Jonathan Majorsnak nem sikerül tisztáznia magát a törvény előtt (a színészt tavasszal letartóztatták), akkor még vissza fog térni a következő Bosszúállók mozi fő gonoszaként is. De ez még a jövő zenéje, nem lehet tudni, mi lesz Majors sorsa, egyelőre nagyon rosszul áll a színész szénája

Kang mellett azonban volt egy sokkal nagyobb felfedezettje is az első évadnak, a folytatásban rögtön visszatérő Sophia Di Martino, aki Loki női megfelelőjét alakította egy párhuzamos univerzumból. Az angol színésznő (aki édesapja révén félig olasz, ez a nevéből is kiderül) a nagyközönség előtt szinte teljesen ismeretlen volt két évvel ezelőttig, csak apróbb szerepekben tűnt fel olyan filmekben, mint a  Yesterday (ez is egy multiverzumos történet, csak itt a Beatles van a középpontban) vagy a Lois Vian élete (ebben Dr. Strange, az-az Benedict Cumberbatch mellett tűnt föl). Sylvie-t viszont mindenki rögtön a szívébe zárta.

Di Martino azóta csak egy kevésbé ismert sorozatban tűnt fel (Peacock), amiben jelentős szerepe lehet annak, hogy időközben anya lett. A színésznő az anyai teendők mellett nem hagyott fel teljesen a szakmájával, már a Loki első évadát is úgy forgatta végig, hogy a szünetekben szoptatta újszülött csecsemőjét, de nyilvánvalóan kevesebb munkát vállal.

Sophia Di Martino ennek kapcsán osztott meg egy fotót a Loki forgatásáról a rajongóival, amiben a jelmeztervezőt dícsérte. Christine Wasa ugyanis úgy alkotta meg Sophia filmben használatos kosztümjét, hogy a melleinél rejtett cipzárakat helyezett el, így egyszerűbbé vált a szoptatás vagy a pumpálás a felvételek között. Di Martono azt írta a bejegyzésben, hogy

 Az ilyen kis (nagy) dolgok tették lehetővé, hogy végezzem a munkámat ÉS szülő legyek. Örökké hálás leszek!

A kommentelők sem győzték dícsérni a kreatív megoldást, egymással versenyt futva érkeztek a pozitív megerősítő üzenetek:

"Dolgozó anyának lenni kemény munka. Csak így tovább hölgyem, Isten áldja a gyermekét."

"Dolgozó anyukaként tudom, milyen nehéz egyensúlyt teremteni a munka és a család között. Ezért vagyok annyira hálás az olyan nőknek, mint Christina Wada. Köszönöm Christina, hogy támogatod a dolgozó anyukákat! 

"Annyira elképesztően király voltál a Lokiban, alig várom a folytatást. Te vagy a tökéletes Sylvie! Köszönöm, hogy Loki vagy!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás