promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges napi horoszkóp - november 28: Ez a Harry Potter karakter lehetnél a bolygók állása alapján, ha bájitalokkal csábítanánk el egymást és seprűnyélen repkednénk
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A keddi horoszkópból kiderül, melyik Harry Potter karakter lennél a csillagjegyed jellemzői alapján. Gonosz varázsló leszel, vagy jóságos boszorkány? 

Kos / Hagrid (március 21. - április 20.)

Ha igaz barátságról van szó, rád mindig lehet számítani. Már a jelenléteddel is biztonságot sugárzol ezen a keddi napon, lehet még többen számítanak majd rád, mint máskor, úgyhogy vesd be minden vendégszeretetedet és önfeláldozó készségedet, mert akinek ma segítesz, az később könnyen lehet, hogy egy nagyon sorsdöntő ügyben áll majd melléd. Ami a szerelmi életedet illeti, nem félsz a kihívásoktól, sőt: minél nagyobb, annál jobb!

Bika / Sirius Black (április 21. - május 20.)

Merész vagy és vakmerő, ami bajba sodorhat. Sokan teljesen félreismernek, rossz dolgokat gondolnak rólad, de ha őszinte vagy te is belátod, hogy te sem tettél túl sokat azért, hogy ez változzon. Ma különösen nosztalgikus állapotba kerülhetsz, és elragadnak az érzelmek, mikor felidézed, milyen csíntevéseket is követtetek el a barátaiddal még fiatalabb korodban. A barátság továbbra is nagyon fontos az életedben, mégis sokszor lehetsz magányos.

Ikrek / Harry Potter (május 21. - június 21.)

Gyakran kérdezed magadtól, hogy mit keresek itt egyáltalán? Sokszor eszedbe jut, hogy talán imposztor-szindrómád van, a sikereidért nem is te küzdöttél meg valójában, és hogy mindenki beléd lát dolgokat, amik nincsenek is ott. Nyugodj meg, nagyon is helyed van a világban, és a problémáddal sem vagy egyedül.

Rák / Hermione Granger (június 22. - július 22.)

Ha a csillagok ezt dobták ma neked, az nem jelenthet mást, minthogy elképesztően perfekcionalista vagy, mindig a tökéletességre törekszel, ma pedig különös módon. Közben mégis igazi jótevő vagy, és igaz barát, aki mindig megpróbál segíteni. Néha talán túl önérzetes vagy, de a dolgok legtöbbször téged igazolnak, ezért is számítanak rengetegen a tudásodra. Néha mégis érdemes lenne ellazulni, mert a te szívedet sem hagyja érintetlenül a szerelem.

Oroszlán / Tom Denem (július 23. - augusztus 23.)

Érdekes, hogy a csillagok állása azt üzeni, te vagy a főgonosz. A dolog valójában csak annyit jelent, hogy az életednek te vagy a legnagyobb keréktörője, hajlamos vagy túl borúsan látni a világot, és ezért a körülötted lévők életét is sokkal nagyobb eséllyel keseríted meg ma, mint más napokon. Viszont tombol benned a tudásvágy, amit érdemes lenne inkább a köz szolgálatába állítani, az egyéni érvényesülés helyett. Valójában rajtad múlik, a döntéseid határoznak majd meg.

Szűz / Bellatrix Lestrange (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma sokaknak támadhat az az érzése, hogy egy boszorkány vagy. Egyszerűen mindenkit képes vagy elvarázsolni azzal az elképesztő szenvedéllyel és erotikától túlfűtött rezgésekkel, amiket ezen a kedden árasztasz magadból. Ez könnyen érzéketlenné tehet, hiszen úgyis mindenki utánad sóvárog, és nem veszed észre, hogy ez sokaknak már kínzás. Óriási túlélő vagy, ez azoknak is gyorsan feltűnik, akik nem ismernek annyira.

Mérleg / Neville Longbottom (szeptember 24. - október 23.)

Ezen a kedden magad sem érted, de elképesztő bátorságot érzel magadban. Azok akik eddig csak kinevettek, vagy összenéztek a hátad mögött, ma valósággal megrettennek attól a magabiztosságtól, amit árasztasz magadból. Ezt annak köszönheted, hogy most nagyon nagy harmóniába kerülsz a saját lelkeddel, és másra nincs is szükséged a boldoguláshoz. Próbáld meg minél tovább tartani ezt az állapotot, mert kevés nálad jobb szívű ember létezik.

Skorpió / Draco Malfoy (október 24. - november 22.)

Ha most olvasod ezt a horoszkópot, elsőre megrökönyödhetsz. Senki sem akar Malfoj lenni, aki magába sűrít majdnem minden létező emberi rossz tulajdonságot. Ám elfeledkezel a történet végéről. Ma te is olyan lehetsz, mint Malfoy, aki a sorozatos rossz döntés után végül a lelkiismeretére hallgatott, és elkezdett jó döntéseket hozni. A mai napon neked is sok bátorságra lesz szükséged, hogy átlépj a saját árnyékodon. Sokkal többre vagy hivatott, mint gondolnád.

Nyilas / Albus Dumbledore (november 23. - december 21.)

Valószűleg nem lep meg a dolog, mert te vagy a bölcs, aki folyton átlátja a dolgokat, és ott segíti a barátaid, kollégáit, ahol csak tudja. Kedden is ezzel a céltudatossággal vágsz bele a feladatokba, és habár sokan irigyelnek rátermettséged és tehetséged miatt, te valójában jól tudod, hogy ez egy magányos hegycsúcs. A szerelmi életedben nem is találod mindig a megfelelő hangot, habár meleg szívedhez sokan oda dörgölőznének.

Bak / Piton professzor kapitány (december 22. - január 20.)

Te vetítesz. Félsz megmutatni a világnak, hogy milyen mély érzések kavarognak benned, ezért sokan ellenszenvesnek, mogorvának, érzéketlennek tartanak. Csak a legközelebbi hozzátartozóid tudnak csak kiismerni, ezért a kollégákkal sokszor kerülsz konfliktusba. Egy régi szerelem szelleme kísért, nem igazán akarod elengedni. A szeretteink azonban örökké a szívünkben élnek, ezt hajlamos vagy elfelejteni, mint ahogy azt is, hogy mekkora szíved van. Vn ott még hely bőven másnak is.

Vízöntő / Luna Lovegood (január 21. - február 19.)

Kedden sokszor érezheted magad szórakozottnak, bár ez az egész novemberedre jellemző vagy. Néha azon aggódsz, hogy elfogdnak e téged a furcsaságaiddal, mert való igaz, hogy távol áll tőled a konformitás. Azonban azok, akik melletted állnak, épp ezért szeretnek, mert őszinte, tiszta szívű, és egyenes vagy, minden elvarázsoltságod ellenére. Épp ez tesz téged különlegessé, főleg ma, mikor különösen kiütköznek ezek a jellemvonásaid.

Halak / Ron Weasley (február 20. - március 20.)

Néha elfog téged az irigység érzése. Pedig nem vagy te irigy típus, épp ellenkezőleg. Fontos észrevenned, hogy ezúttal sincs semmi gond, ha nem ott tartasz az életben, ahol szeretnél, vagy ha nem sikerül kivívnod az emberek megbecsülését. Pontosan ott tartasz, ahol tartanod kell, csak ideje lenne végre a pozitív oldalára fókuszálnod ennek a helyzetnek. A népszerűség is csak addig fontos, amíg egyenesbe nem jössz magaddal - utána már minden megy, mint a karikacsapás. Ez persze komoly feladat, nagy tudatosságot és sok munkát igényel. Szerencsése imádod az izgalmas kalandokat és a kihívásokat.

A csillagjegyek néha egészen különös kapcsolódásba is lépnek egymással, ebből a videóból például erről is sokat megtudhatsz, egy lelkes rajongó vette a fáradtságot, és összeválogatott pár tipikus viselkedésjegyet, ami a különböző csillagjegyekre általában jellemző:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás