promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyarok szerint tényleg ez minden idők legjobb Harry Potter filmje? - Szavazó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tényleg ezt a filmet szeretjük a legjobban Rowling varázslóvilágából? Toplista, amelyen te döntöd el, hogy melyik lesz a nyerő.

Egyáltalán nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük, hogy a Harry Potter könyv- és filmsorozat a világ egyik legsikeresebb szériája, popkulturális ikon és univerzális nyelv, amelyet bárhol szóba hozva azonnal közös nyelvre térhetünk bárkivel. Főszereplője Harry Potter, egy szerencsétlen sorsú varázsló, aki nagyon fiatal korában elveszti szüleit Voldemort leszámolása során, majd 11 éves korában megtudta, hogy varázsló szülőktől származik, és itt kezdődik a kaland Harry életében.

Máshol hogy szavaznak?

A sorozatot szinte mindenki imádja, de arról már megoszlanak a vélemények, hogy a filmek mennyire jók. Az interneten is számtalan toplista található, az IMDb-n például A bölcsek köve áll az első helyen, majd ezt követi Az azkabani fogoly, míg a Petőfi Live-on már az utolsó rész második része, azaz a Halál ereklyéi 2. áll az élen, ez után jön Az azkabani fogoly, majd A Tűz serlege. A Puliwood-on pedig Az azkabani fogoly vezet. 

Szavazás szabályai:

Nyomj felfelé mutató nyilakat a kedvencedre, és nyomj lefelé mutató nyilakat azokra, amelyeket kevésbé szeretsz.

Még több listát szeretnél kitölteni, és megnézni, hogy szavaztak a magyarok?

Képek: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás