promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 20: Az Ikreknek döntenie kell,ha eddig kettős játékot játszott
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár a mai napon sokszor nagy érzelmi feszültséget élhetünk meg, ennek pozitív hatása lehet az életünkben. Íme a pénteki napi horoszkóp, ami sokaknak ígér nagy szerencsét.

Kos (március 21. - április 20.)

Rázós lehet ez a pénteki nap, de ezt értsd szó szerint. Könnyen lehet, hogy zötykölődni fogsz közlekedés közben. Ha így lesz, azt vedd égi jelnek, valami megpróbál kizökkenteni abban, amiben vagy, azt üzeni, hogy hahó, ébredj már fel!

Bika (április 21 - május 21)

Könnyen lehet, hogy épp azon töröd a fejedet, hogyan oldhatnád meg az anyagi gondjaidat, de mint mindik, úgy ezúttal is ki fogsz találni valamit. Visszatérő probléma lehet ez nálad, ideje lenne jobban elgondolkodnod, hogy hogyan old meg végérvényesen, mert közben lennének más, sokkal fontosabb dolgok is az életedben.

Ikrek (május 22. - június 21.)

A napi horoszkóp alapján ma párkapcsolati döntéshelyzetbe kerülhetsz. Ha korábban kétértelmű helyzeteket teremtettél, most az igazság napvilágra kerülhet. Ha eddig csak egy kapcsolatod volt, akkor is érdemes elgondolkodnod a helyzeten. Ráadásul lehet, hogy hamarosan megjelenik az életedben valaki, aki vonzó lehet, és kísérteni fog a csábítása.

Rák (június 22. - július 22.)

Időnként fontos kimondanod azt, amit valójában érzel és gondolsz. A dolgok megváltoztatása ezúttal is rajtad múlik, és ehhez néha szükséges a határozottabb hozzáállás. Ne mindig a kedvesség legyen az elsődleges szempont, hanem merj kiállni az érdekeidért és állj erélyesen a saját nézőpontod mellett!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Pénteken sokat tehetsz azért, hogy megalapozd a szerencsédet, lehet elég hozzá egy kedves mondat, vagy egy találó megjegyzés, és valaki máris fel fog figyelni rád. Figyeld az embereket, de maradj természetes, nem kell rágörcsölnöd.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A csillagok jót jeleznek neked, a munkában és a tanulmányaidban is nagyot léphetsz előre, mert ma a szokásosnál is több önbizalmad és kitartásod lehet ezekhez a dolgokhoz.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Ma semmi nem akadályozhat meg abban, hogy valóban úgy cselekedj, ahogy neked a legjobb. Természetesen feltéve, hogy másoknak is megadod ezt a szabadságot. A szabadság a kapcsolatokban is erős összetartó erő lehet, különösen, ha mindenki tisztában van a saját feladataival.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Az érzelmi döntéseket is racionális alapokon kell meghoznod, ami a te jellemző hozzáállásod. Azonban ha így szeretnél eljárni, akkor érdemes néhány napot várnod. Jelenleg lehet, hogy túl nagy fordulatszámon pörögsz, jelentsen ez dühöt, vagy szerelmet, hagyj magadnak időt, hogy tisztán lásd a helyzetet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A szerencse ezen a pénteken veled van, és még a hibáid is előnyödre válhatnak. Ha eddig valamilyen módon kilógott a társaságból, most ezt a különbséget pozitívan értékelhetik. Érdeklődéssel fordulnak feléd, ami fontosabb lehet, mint a közösség elfogadása.

Bak (december 22. - január 20.)

Ebben a pár napban sokan kérhetik segítségedet, mivel szükségük van a tisztánlátásodra és elfogulatlanságodra. Minél inkább érzelmi ügyekben kérnek tanácsot, annál nagyobb hatással lehetnek érzelmileg is rád. Vigyázz tehát a lelked harmóniájára.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

A bolygók a megbékélés és az egyezség irányába terelnek. Ha eddig panaszkodtál vagy elégedetlenkedtél a pároddal kapcsolatban, ma végre felfedezed a jó oldalát is, valamint azt, hogy milyen sok szálon kötődtök egymáshoz.

Halak (február 19. - március 20.)

Itt az ideje szabadon engedni a fantáziádat! Álmodozz, és az álmodozásod jutalmat hoz majd neked. Amennyiben nem engeded, hogy a mindennapok gondjai lekössenek, a lelked szárnyalása meg fogja változtatni a fizikai valóságodat.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás