promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett miatt mehet fuccsba Jákob Zoli ígéretes kapcsolata? Az egyik lányról mindent eldöntő véleményt mondott
Borítókép:  TV2 Play- A nagy Ő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon mennyire befolyásolta ez a kemény kritika a milliomos döntését?

Hatalmas erőkkel folyik az a projekt, hogy Jákob Zoli, aki a hazai és külföldi manikűriparért is igen sokat tett, most saját magáért hozzon meg egy nagy döntést. 17 jelentkező indult el azért hogy valóra váltsa a milliárdon (és vélhetően saját) álmait, azonban a hölgyek egyre inkább fogyatkoznak. Bármennyire is álomszerűnek tűnik az, hogy egyszerre ennyi nő vágyik ránk, valószínűleg kemény lelki és fizikai megterheléssel is jár, nem beszélve arról, hogy a versenyzők sem könnyítik meg Zoli dolgát. Mindennaposak az intrikák, a veszekedések, sőt, már tettlegesség is volt a villa falain belül.

Soha nem látott mértékben marják egymást a lányok, ami finoman szólva sem éppen egy szimpatikus tulajdonság, dehátha ennyi nőt egy helyre összezárunk akkor azt egy szóval úgy mondjuk: katasztrófa.

Zolinak időről időre meghívott vendégszereplők segítik a döntését és egyengetik a nehézségekkel kikövezett úton, most éppen egy szépségverseny kapcsán kérte két nagyrabecsült ismerőse véleményét: az egyikük a sztárfodrász Zsidró Tamás, a másik pedig az ügyeletes médiadíva királynő és luxusfeleség, Köllő Babett volt. Virág érkezett a verseny hirtelen verbuvált színpadára aki robotszerű mozgásával és kifejezéstelen arcával párosított 10/10-es alakjával a fiúkat kilóra megvette, azonban Babett arcától szinte megfagyott a levegő.

Amikor végetért a produkció és a két fiú elismerően bólogatva nézték a kivonuló bikinimodellt, de Babett megragadta az alkalmat és visszarántotta őket a rideg valóságba. Tőle megszokott módon nőiesen, határozottan de nem finomkodva közölte azt, amit lehet nélküle nem vettek volna észre a férfi ítészek:

Virág jól néz ki, formás, csinos, de nem sugárzik belőle a magabiztosság, ennek okán pedig egyszerűen nem szexi.

A két fiú kicsit hebegve habogva, bizonytalanul ugyan, de hajlandóak voltak osztani Babett véleményét. Hogy ez mennyire befolyásolja majd a Zoli véleményét, egyelőre kérdéses, de Babett utóbbi tévés megjelenéseit és Instagram posztjait megnézve én biztosan hallgatnék rá, ha szexiség kérdéseben nyilatkozna valakiről.

A kérdéses jelenetet itt tudjátok megnézni:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás