promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megcsaltam a barátomat a kedvenc bandám gitárosával egy nyilvános mosdóban, egy autogram meg a vállalhatatlan szégyen volt a rajongásam jutalma
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmasat dobbant a szívem, amikor hosszú kihagyás után megláttam, hogy ismét koncertet ad a régebbi kedvenc bandám.

Valahogy már a koncert előtt furcsa érzésem volt, mert nem szerettem volna, ha a barátom velem jön. Nem tudom megmondani miért, pedig akkor még nem terveztem semmi simliskedéstt, meg nem is hittem, hogy bármi történhet. De... azért vettem egy baromi dögös ruhát és egész nap készülődtem. Hajat festettem, új sminkcuccot vettem, nem is értem magamat.

Szeretem egyébként a páromat, nagyon jól megvagyunk, de hogy őszinte legyek, sosem volt az esetem külsőre. Inkább emberileg hangolódtunk nagyon egymásra, mert nagyon jó humorú, megbízható és kedves. Közös jövőt tervezünk. Az intimitás is rendben van, igazán figyelmes partner, de az a hűhafaktor mindig is hiányzott.

Elindultam a koncertre egy barátnőmmel, kicsit iszogattunk, mindketten nagyon fel voltunk dobva. Odaértünk és hatalmasat dobbant a szívem, mert megláttam, hogy az együttes tagjai éppen a pultnál iszogatnak. Nem túl ismert banda, nagyjából ilyen 100 fős kemény mag hallgatóközönségük van és nagyon közvetlenek is.

Odaléptem én is a pulthoz és kértem magamnak egy Long Island Ice Teát.

Tetszik, hogy nem valami lónyálat iszol. Biztos elég kemény csajszi vagy.

Odafordultam és a szemtelenül jóképű gitáros nézett rám olyan tekintettel, mintha ott helyben le akarna vetkőztetni.

Ha tudnád mennyire. És szeretem ha a srác is jó kemény.

Fogalmam sincs ez honnan jött, de olyan gyorsan reagáltam, hogy ösztönszerűnek tűnt. A srác egy piszok szexi mosolyt villantott felém és mondta, hogy fussunk össze a koncert után.

Neked zenélek ma csajszi.

Oda meg vissza voltam, a barátnőm pedig aggódva nézett rám.

Dehát barátod van...

Lecsitteltem, hogy ez csak egy kis flört és ne aggódjon, de magamban éreztem, hogy több lesz ez annál. A koncert elkezdődött és végig szemeztem a gitárossal. Rá sem nézett a többi lányra és ettől őrülten szexinek éreztem magam.

A koncert után a gitáros odajött és mondta, hogy vonuljunk el kicsit és igyunk valamit. A barátnőm már korábban jelezte, hogy haza kell mennie, mivel másnap korán kel és úgy tettem, mintha én is elindulnék vele, de mikor beszállt a taxiba visszamentem a helyre. Fantasztikusan elbeszélgettünk, de az egész inkább volt flört, mint ismerkedés.

Nem tudom, hogyan jutottunk el odaáig, de a wc-ben találtam vele magam és megtörtént az elképzelhetetlen: lefeküdtünk egymással.

Én megadtam neki a nevem, nem is tudom miért, ő mondta, hogy keresni fog, aláfirkantott nekem egy szalvétát, kacsintott, majd lelépett a helyről, mert mint mondta, várják egy házibuliban.

Hazamentem a barátomhoz és menet közben elképesztő érzelmi hullámvasúton ültem. A szégyen és a vágy keveredett bennem, de mikor hazaértem és megláttam a párom győzött a szégyen. Átöleltem és azt mondtam neki, hogy szeretlek.

Soha többet nem mentem el a srácok koncertjére, ami azt hiszem nem is meglepő. Ő nem keresett, én sem írtam rá és azóta sem fordult meg hasonló dolog a fejemben. Szeretem a barátom és feltételezem, lesz majd új kedvenc együttesem is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás