promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Vérfagyasztó sikoly, a Kőgazdag Fiatalok Mettája olyasmit látott a tükörben, amire nem számított

Vérfagyasztó sikoly, a Kőgazdag Fiatalok Mettája olyasmit látott a tükörben, amire nem számított

Borítókép:  TV2 Play
TV műsorok
Kategória fejléc
Promotions

Aztán a tányérra is került valami, amitől kiakadt, végül elviharzott.

Aki a múlt heti verejték-parfümöt és az azt követő „lófakasztó” bulit átélte, és továbbra is kitart a Kőgazdag Fiatalok mellett, annak a hétfői történések szinte meg se kottyanhattak. Kell is a lazítás, mert ez a hét sem lesz sétagalopp!

Szandi végre nem a könnyebb utat választotta, és kemény edzésbe kezdett, ám teljesen elkészült az erejével, megkérdőjelezve, hogy egyáltalán szüksége van-e erre. Vanda eközben egy értelmezhetetlen méretű és alakzatú napszemüveggel ült autóba Filippel, meghívva magához barátját, akivel házalakítási tanácsokról beszéltek. A lány elégedett volt az ízlésével, nagyon egy húron pendültek.

Ogli még mindig a randi-ügyön rugózott, Aurélt kitartóan faggatta Szandiról, mellette a fiú rapkarrierjén is kiakadt. Persze Ogli ezúttal is a pacekságára hivatkozott, elismert zenésznek titulálva magát. Aurél azonban szembesítette a szomorú igazsággal, miszerint nincs hangja és tehetsége sem. Ogli viszont ahelyett, hogy megsértődött volna, belelkesült Aurél videóklip-ötletén.

Metta újabb randira készült, ám már az indulás előtt sokkot kapott és kiabálva bámulta a tükröt, miután szarkalábakat talált a szemei környékén. A következő órák sem sikerültek jobban számára, hiszen partnere már azzal elvágta magát, hogy sofőrrel érkezett, a helyszínről már nem is beszélve, ugyanis egy középkori jellegű étterembe mentek. A találka végül katasztrófába torkollott, mivel Mettának nem tetszett az előre rendelt étel, amiben hús is volt – a lány viszont vegaként látni sem akart húst a tányérján. Ezután el is viharzott, Sándor pedig tovább falatozgatott egy „na, ezért nincs pasid” felkiáltással búcsúzva.

Ogli és Szandi a változatosság kedvéért ismét egy étteremben találkoztak, a lány szerint „tesója” igazi „dzsentölmen”, rózsával és koktéllal várta a lányt és meghívta őt Ibizára barátnőt keresni. Szandi cserébe alaposan leoltotta Oglit, azzal vádolva, hogy a lányok jönnek-mennek nála és csak "kivénhedt csatalovakat" szed össze.

Aurél a rapkarrierjéhez az első lépést az edzőteremben tette meg, egy kiabálós viking tréner társaságában, aki edukációs célból rengetegszer ordította a képükbe, hogy „micsinálsz?” Aurél szeretett volna neki kétmillió forintot adni, hogy kávézzon, vagy csak kicsit nyugodjon meg, ám a dolognak a következő epizód előzetesét nézve nem lett jó vége, hiszen lényegében földhöz vágta srácot.

Innen folytatjuk.