promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Milliárdos üzletre készül PSG Ogli, saját izzadságából készített parfümöt dob piacra

Milliárdos üzletre készül PSG Ogli, saját izzadságából készített parfümöt dob piacra

Borítókép:  TV2 Play
TV műsorok
Kategória fejléc
Promotions

Már el is nevezték a Kőgazdag Fiatalok szereplőjének egyedi illatát.

Két adás sem telt még el, máris olyan bonyodalmak keveredtek a Kőgazdag Fiatalokban, amit nehéz ép ésszel feldolgozni. Aurél balhés buliját követően Ogliék feszítettek egyet a szaunában, megvalósítva csodálatos üzleti tervük első lépését. Majd egy parfümkeverő hölgyhöz kerültek, ahol Ogli érthetetlen szavakkal kezdte el kritizálni a nő ötleteit, főleg miután meghallotta a molekula kifejezést.

Aurél a másnapos szundit követően meglógott a morcos házinéni elől, Vanda pedig végre hozzájutott a gyűrűjéhez, miután Misi bácsi elintézte, hogy ne pajszerral meg kalapáccsal kelljen kinyitni a bőröndöt, amiben érkezett. Kisvártatva ezután pedig egy BMW X6-ossal vigasztalódott, gyorsan elfelejtve a gyűrűs mizériát.

A szülinapos srác hirtelen Csutinál termett, aki social media menedzserré avanzsálva segít neki, hogy legyőzze PSG Oglit a közösségi oldalakon, grandiózus tervek. Aurél szerint azonban Csuti régimódi, aki egy „borotváljuk a f**ot” kifejezéssel beszélte rá a srácot, hogy kezdjen el dolgozni az áhított zenei karrierjén, majd arcát a kezébe temetve hitetlenkedett, és látszólag nem tudta eldönteni, hogy sírjon-e, vagy inkább nevessen.

Mettáék mindeközben folytatták a lötty-túrát, ezúttal azonban nem intravénásan, beültek egy üdítőre, Metta pedig elkezdte pedzegetni, hogy Szandinak össze kellene jönnie a 8 évvel fiatalabb Auréllal. Ám hirtelen pánikhelyzet következett Szandi Antigoné nevű lova ugyanis kiscsikónak adott életet, mire piroson átszáguldva rohantak haza, reménykedve abban, hogy az ország legjobb állatorvosa mindent megtesz kedvencéért.

Metta az izgalmak helyett inkább a jógát választotta, ám annyira nem jött be neki, ő ugyanis elmondása szerint inkább az izzasztó sportokat kedveli. A jógaoktató azonban igen rámenősen közeledett felé, ami egyből gyanússá vált a lánynak. Sándor közölte vele a csodás tényt, hogy Metta lábfeje milyen egészséges, ami a lánynál piros zászlót jelentett. A jógatanártól végül egy lábujjgyűrűt kapott.

Aurél megvillantotta hétoktávos hangját, ám ének helyett ő is inkább a rapnél kötött ki. Miután a barátai kinevették, úgy döntött, hogy ő lesz az a fellépő, aki nem lép színpadra, mert túlságosan fél az emberektől. A barátok szerin ’szihológus kell Aurélnak, plusz egy menedzser is.

Ogliék közben megalkották az izzadságból készült parfümöt, szerintük 200 ezer forintért kellene adni egy üvegcsét. Ogli arra gondolt, hogy inkább el kellene árverezni. Mondjuk félmilliárdért. Teljesen reális. Mint ahogy a MilliOgli név is.

Az is kiderült, hogy a csütörtök adásban Szandit és Oglit összefújja a szél, a lány pedig kiselőadást tart neki a lovak születéséről, hogy aztán látványosan kiakadjon a parfüm-ötleten.