promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szétverték a Kőgazdag Fiatalok szereplőjének méregdrága villáját, ennyi maradt belőle a buli után

Szétverték a Kőgazdag Fiatalok szereplőjének méregdrága villáját, ennyi maradt belőle a buli után

Borítókép:  TV2 Play
TV műsorok
Kategória fejléc
Promotions

Félresikerült a születésnapi party, teljesen feldúlták a luxusházat.

Hétfőn este debütált a Kőgazdag Fiatalok második szezonja, és bár a műsoridőt lényegében lefelezték, ugyanúgy a pénz és annak elherdálása maradt a főszerepben. Az első adásban megismerhettük hőseinket, köztük PSG Oglival, Mettával, Viviennel és Auréllal, akiket egyből össze is eresztettek.

Aurél ugyanis most ünnepelte 20. születésnapját, és ha már elérte ezt a szép, kerek számot, kapott is egy Audi R8 Performance-ot, meg egy villát – hiszen minden vágya az volt, hogy a megkomolyodásához vezető utat egy saját házban kezdhesse meg. Meg is hívta barátait egy bulira, begurultak a méregdrága autók, repkedtek a köteg húszezresek, villantak a luxuskarórák, nem csak a karon, hajban is.

Ám mivel sajnos ez nem a kulturális attasék éves találkozója volt, ezért aztán hamar elszabadultak az indulatok, és egymásnak feszültek az ittas fiatalok, Ogli barátnője ugyanis megsimította Aurél hátát egy kis kamutánc közepette. A lányok mindeközben fürödtek a saját fényükben a forgó szelfigépnél, Vanda és Metta csörtéje után pedig folyamatosan egymás fúrása ment, ilyen egy jó buli.

Miután kialakultak a klikkek, közösen ordibáltak egy sort, amiből semmit nem lehetett érteni, Vanda üzletasszony és Metta világjáró úrhölgy fehér szettjei mögött egyre vörösebbé váltak a lányok a vitában, ezután megint ordítoztak kicsit, mígnem Szandi békebíróként egy „nyugi-bugival” le nem hűtötte a kedélyeket. Sikeresen.

Természetesen egy húszezrest ábrázoló torta is előkerült, Aurélról pedig kiderült, hogy tortát sem tud vágni, szerinte „azért vannak a nők, hogy ezt tudják”. A Kőgazdag-társak hamar vitorlát bontottak, Ogli szerint gyenge volt a buli, akik maradtak, azok viszont a pohár aljára néztek.

Reggel aztán az arcon firkált „Bölény” egy betört tévé mellett ébredt a felforgatott házban , Aurél meg kapott egy házinénit, aki egyből feltett huszonöt kérdést, majd munkára fogta volna a másnapos srácot, amiből nem lett semmi.

Mindeközben Metta és Szandi közös programot szerveztek, valamilyen sárga löttyöt kötöttek be nekik infúzió formájában, Ogli pedig egy hadarva tesózó barátjával étterembe ment, kitárgyalva Vandát, aki szerinte jó gádzsi és lehet, hogy „rámegy”. Evés közben kitalálták, hogy Ogli verejtékéből parfümöt dobnak piacra, mindezt úgy, hogy PÉNZRE izzad egy szaunában.

Aki itt még bírta agysejtekkel, az láthatta, ahogy Vanda Misi bácsival PIN-kódos táskát nyitogat kalapáccsal és feszítővassal, amiben egy vagyonokat érő karikagyűrű lapul, amit viszont már csak holnap láthatunk.